Spara 20 %* på dina skönhetsfavoriter på vår flashsale

Menu

Parfumdreams
Tabac 41 Artikel

Tabac

Sedan 1951 har Tabac Original varit en favoritdoft som älskats av män. Herrdofterna som kommer från Tyskland startade sin internationella succéhistoria genom att de spreds av amerikanska soldater efter andra världskrigen. Innan dess hade det inte funnits några herrdofter, utan endast parfymerade tvålar för damer. Örtiga noter av ädelträ, muskot och ambra kombinerades i en dofttvål som blev så populär att många försökte härma den. Det var därför inte så konstigt att tillverkaren Mäurer & Wirtz satte tillägget Original på sina produkter år 1952. Sedan 1959 har den populära aftershaven funnits i den tyska kosmetikatillverkarens sortiment vid sidan av dofttvålen.

Trots sin långa historia är herrdoften fortfarande modern



Idag finns Tabac i hela doft- och hudvårdsserier för män. Produktserierna Original och Tabac Man innehåller inte bara artiklar för rakning, utan även duschgel, deodorantsprayer, dofttvålar och eu de toilette-sprayer. De markant manliga herrdofterna sprider fortfarande en känsla av fräschhet, frihet och äventyr.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 25.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube