Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams
0 (0)

APRICOT Kropp Reusable Neck Pad - it's neck or nothingReusable Neck Pad - it's neck or nothing

På lager
Artnr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Reusable Neck Pad - it's neck or nothingReusable Neck Pad - it's neck or nothing,
Linje
Kropp
Produktserie
Reusable Pads
hud
normal hy
egenskap
anti-aging, uppstramande
Konsistens
Kompakt
Produktmärkning
Clean Beauty
Produkttyp
Pad
Användningsområde
Hals
Effekt
utslätande
Tecken på att huden åldras kan märkas på olika delar av kroppen. Och medan man vanligtvis är mycket noga med att ansiktet ska se så ungdomligt fräscht ut som möjligt, försummas halsen ofta. Men tecken på åldrande kan också förekomma här. Här kan halsrondellen - hals eller inget från APRICOT hjälpa till. Den speciella anti-ageing-padden är tillverkad av rent silikon av medicinsk kvalitet. Den är berikad med extra effektiv, lågmolekylär hyaluronsyra, som till och med kan tränga in i de djupare hudlagren. APRICOT "Neck Pad - it's a neck or nothing" är effektiv redan från första appliceringen. Varaktiga resultat är synliga efter bara några få appliceringar. Njut av en jämnare och fylligare hud genom att stabilisera hudens fuktinnehåll och stimulera kollagenproduktionen.

Kan användas upp till 30 gånger

Du kan använda din APRICOT nackdyna - det är nacke eller inget - upp till 30 gånger för din kroppsvårdsrutin. Regelbunden användning förstärker ytterligare den uppstramande effekten på huden. Den rynkreducerande effekten är kliniskt bevisad. Enstaka rengöringar av kroppspaden med mild tvål rekommenderas. Kroppsvårdsprodukten tillverkas i Tyskland och är dessutom vegan- och grymhetsfri. Om din hals inte längre ser lika fast ut som vanligt eller om de första rynkorna dyker upp är dynan lätt att använda. Rengör och torka först respektive hudområde. Sträck sedan hakan något uppåt för att strama åt huden. Ta bort dynan från filmen och placera den på halsen. Låt padsen ligga på huden i minst en timme. Regelbunden användning av kroppsvårdsprodukten rekommenderas så att huden kan regenerera optimalt. Lägg tillbaka dynan på filmen efter användning så att du kan använda den igen senare.
Tillämpning
Rengör hudområdet som ska behandlas. Det ska vara torrt och rent.

- Sprid försiktigt ut rynkorna i halsområdet med fingrarna och applicera dynan.
- Använd dynan regelbundet i minst en timme eller helst över natten.

Förvara dynan i folien och påsen efter användning. Du kan rengöra den då och då med mild tvål under rinnande ljummet vatten och låta den torka. Du kan också använda vår Silicone Pad Cleanser, som är optimerad för materialet.
Innehåller
Dimethicone, Hyaluronic Acid
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube