Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Burberry Hero Parfym

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Med doften Burberry Hero fortsätter det brittiska designhuset framgångssagan med den eponyma doftserien. Kreationen från 2024 kombinerar balsamiska, varma noter med rökiga accenter och en maskulin, träig bas. Resultatet är en herrdoft med en karaktär som är lika modern som den är elegant.

Modern komposition med en klassisk bas

Doften Burberry Hero öppnar med en toppnot som domineras av cypriololja. Den sätter en träig, jordig accent som också påminner om läder. I bakgrunden bildar hjärtnoten en spännande kontrast med den varma, söta och träiga doften av amyrisolja. Kompositionens kronan på verket är basnoten av cederträ, en klassisk ingrediens för högkvalitativa dofter. Denna moderna herrparfym är perfekt för att göra ett statement. Med sin eleganta karisma är den perfekt för kvällen. Den passar lika bra vid en middag, på en klubb eller vid speciella evenemang. Parfymen Burberry Hero kommer till sin rätt i svalare väder tack vare sin balsamiska, träiga karaktär.
Tillämpning
Spraya Burberry Hero Perfume på pulspunkterna, särskilt på halsen, bakom öronen och på bröstet, för att ge doften den värme den behöver för att utvecklas.

Refillflaskan är endast kompatibel med 100 ml-flaskan.
Innehåller
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Citral, Geraniol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Linalool.
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube