Nagelklippare Yes från ERBE

Nagelklippare är ett av de mest praktiska instrumenten vid en regelbundet manikyr och pedikyr. Med denna kan naglarna klippas och även formas, tack vare nagelklipparens tydliga form. I sin produktserie Yes har den ansedda Solingen-tillverkaren Becker Manicure olika nagelklippare som bidrar till en högklassig nagelvård, hemma och vid professionell användning. Tillsammans med andra instrument från varumärket är det möjligt att få vackert formade tå- och fingernaglar. Förutom saxar och filar har Becker Manicure även ett stort urval av specialinstrument. I vår onlinebutik får du en bra överblick över Yes och andra produktserier, med produkter som du kan beställa till ett attraktivt pris.

Praktiska nagelklippare av högkvalitativa material

I jämförelse med andra instrument för nagelkosmetik används nagelklipparna med en spakprincip. När du trycker med fingret på nagelklippare klipps den överskridande fingernageln bort. Den halvt rundade snittytan på alla nagelklippare i Becker Manicures kollektion Yes bidrar också till att förenkla manikyren och pedikyren. Nagelns runda form bearbetas, så att det inte krävs något större arbete med filar och andra verktyg när nageln är klippt. När nagelklipparen har använts kan spaken fällas ihop och den tar därmed mycket liten plats i sminkväskan eller necessären.

Få en helt perfekt nagelvård med Becker Manicure

För en säker och enkel användning av nagelklipparna från Becker Manicure finns de i olika längder, vilket gör att de kan anpassas efter storleken på användarens hand under en manikyr eller pedikyr. Denna typ av fördelar finns även hos många andra hjälpmedel mellan nagelvård och kosmetik som tillhandahålls av Solingen-företaget och ingår i Yes och andra produktserier. I vår onlinebutik får du en bra överblick över produktutbudet från det traditionsrika varumärket som erbjuder professionella nagelvårdsprodukter ända sedan år 1930 Beställ dessa högkvalitativa instrument till attraktiva priser för användning i det egna badrummet eller i din nagelsalong.