Spara 22 %* på solskydd, vårdprodukter och mycket mer
Spara nu!

Menu

Parfumdreams

Pink Pepper & Grapefruit från 4711 Acqua Colonia

Unisexdofterna Pink Pepper & Grapefruit från 4711 Acqua Colonia livar upp sinnet och sprider en euforisk stämning. Den aromatiskt kryddiga och karaktärsfullt starka doften av rosa peppar i denna parfym förenas med den livfullt pirrande effekten och grapefruktens fruktiga och vitaliserande nyanser till en kontrastrik doftsymfoni. Liksom färgen rosa står också dessa unisexdofter för dynamik, vitalitet och livsglädje. Oavsett om du väljer eau-de-cologne, kroppslotion,kroppsspray eller bad- och duschgel – produkterna från 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit uppfyller alla dina önskningar och skämmer bort dig med en stimulerande och skön lyckokänsla. Presentsetet i denna linje är den perfekta gåvan när du vill glädja någon med en parfym. Med Refreshing Aroma Tissues kan du fräscha upp dig när som helst och var som helst.

4711 - älskad över hela världen



Dofterna 4711 från det traditionsfyllda dofthuset i Köln har varit älskade favoriter i flera generationer. Unisexdofterna från 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit är helt unika, samtidigt som de följer traditionerna från dofthuset på Glockengasse i köln. Den framgångsrika historien om företaget från Köln började år 1792. Enligt legenden gav en munk receptet för ett mirakelvatten som bröllopspresent till köpmannen Wilhelm Muelhens. Även Goethe och Wagner gillade parfymen som tillskrevs en uppiggande effekt. Parfymen från Köln tillhör inte bara de mest omtyckta doftvarumärkena i Tyskland. Frankrike, Belgien och Spanien är några av dess största kunder. I Kina och Indien används 4711 enligt rykten till och med som febernedsättande medel och som smärtstillande i te.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube