Kyssens dag hos parfumdreams

Har du kysst någon idag? Låt oss inspirera dig med vårt mångsidiga sortiment!

Vi på parfumdreams firar den internationella kyssdagen den 6 juli! I många kulturer står kyssen för kärlek eller vänskap. Kyssar frigör dessutom lyckohormoner och utlöser ett fyrverkeri i hjärnan. För att kyssarna ska bli ännu angenämare har vi sammanställt några av våra favoritprodukter för dig. Vår favorit för kyssens dag är de förstklassiga ampullerna från Babor så att inte bara ditt inre strålar utan även ditt yttre. Mer information om hur du använder ampuller på rätt sätt, tips för mannens hud och produkter för perfekta looker på kyssens dag hittar du nedan.

 

Hudvård med ampuller - hur man använder dem på rätt sätt

Vill du göra något bra för huden, vårda den och förse den med intensiva verksamma ämnen? Ampuller ger huden extra vård och kan därför användas då och då eller under en längre tidsperiod som en kur. Som regel kan ampullerna användas på morgonen och kvällen. Vill du att ampullerna ska ge en omedelbar effekt är den bästa tidpunkten att applicera innehållet på morgonen. För andra ampuller, som ska främja hudens förnyelseprocess under natten, är den bästa tidpunkten att applicera innehållet innan sänggåendet. Då får huden tillräckligt med tid att ta till sig alla verksamma ämnen så att önskad effekt uppnås. Det finns ampuller som tillgodoser olika behov och som passar för varje hudtyp. Titta igenom vårt sortiment och hitta den rätta produkten för dig.

 
 

Instruktion om hur man rätt öppnar och använder en ampull

Vid ampullbehandlingen ska du först skaka ampullen, så att alla ingredienser blandas ihop. Därefter bryter du försiktigt av glasampullen och klappar mjukt in innehållet med fingrarna på rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage. Använd ampullens hela innehåll för maximal verkan. Därefter kan du applicera dina vanliga hudvårdsprodukter eller, om du har använt ampullen på morgonen, sminka dig som du brukar. För ampuller med vattnig konsistens kan innehållet direkt appliceras runt ögat, men undvik att det kommer i kontakt med ögonfransarna. Om ampullerna har en oljig konsistens, ska man undvika ögonpartiet.

 
Energi, fukt och fräschör - vår favorit för mannens hud

BABOR Men ger huden en energikick - vare sig du ger bort den som en present eller behåller den själv. Ansiktsvård från BABOR Men-serien är särskilt anpassad efter behoven hos mannens hud. Instant Energy Ampoule är en liten hjälp för en stor energikick. Ampullerna innehåller aktiva ingredienser som taurin, koffein, pro-vitamin B5, vitamin C och hyaluronsyra. Alla är verksamma ämnen som ger energi och vitalitet och förser huden med fukt. Instant Energy Ampoule hjälper huden att regenereras efter långa nätter eller ansträngande dagar på kontoret och ger en underbar fräschör.

Hudvård för män

För en perfekt look under kyssens dag

Kyssas kan man inte göra på egen hand, man måste vara två. Planera in en dejt för kyssens dag med en het sommarflirt eller din partner och ägna er åt världens bästa tidsfördriv. Vi har sammanställt några av våra favoritprodukter för dig så att du inte bara kan trolla fram en oemotståndlig pussmun denna dag, utan även skapa en perfekt make up-look.