Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Addison Rae Chill AF Eau de Parfum Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Med Chill AF Eau de Parfum Spray levererar Addison Rae en doft som är lika drömsk som den är provocerande - och som skickligt sätter sin bärare i centrum. Som tillverkaren själv beskriver sin doft är Chill AF Eau de Parfum Spray avsedd att hjälpa kvinnor över hela världen att hitta sitt eget personliga, mycket individualiserade "Zen moment" - ett ögonblick då de är i harmoni med sig själva och världen omkring dem, självsäkert tacklar nya mål och fortsätter att dra nytta av de egenskaper som definierar dem. Dessutom lovar Addison Rae att doften inte bara doftar magiskt och stannar kvar länge på huden, utan också boostar återfuktningen.

Naturliga, lugnande essenser - med en provocerande twist

. Chill AF Eau de Parfum Spray från Addison Rae kombinerar extrakt från mogna äpplen med extrakt från rött citrongräs, som anses vara en riktig raritet. Dessa redan mycket framträdande doftnoter kombineras med kamomillte - som är känt i Tyskland och utanför för sina lugnande och helande egenskaper. Resultatet är en doft som är naturlig och lugn, men också lite provocerande och mycket individualiserad.
Innehåller
WATER/EAU (AQUA), PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, TRIMETHYL HYDROXYPENTYL ISOBUTYRATE, FRAGRANCE/PARFUM, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube