parfumdreams presenterar scandi beauty

Skandinaviska skönhetstips för naturlig skönhet

Om du är intresserad av naturliga ingredienser och kvalitet ska du välja skandinaviska kosmetika- och hudvårdsprodukter. Scandi beauty innebär att det är viktigt att du väljer ingredienser som passar för din hud- och hårtyp. I många hundra år har man använt extrakt från naturen. Alltså innehåller skandinaviska produkter ingredienser som t ex alger, havssalt, strandörter eller skogs- och ängsblommor.

 
Pflege

Skandinaviska hudvårdsprodukter

Kroppsvård
Makeup

Skandinavisk kroppsvård

Skandinavisk kroppsvård
Geschenksets

Scandi Hair

Scandy Hair

Den perfekta skandinaviska hudvårdsrutinen

Det är viktigt att du sköter din hud och ditt hår med passande produkter i rätt ordningsföljd. Med scandi beauty kan du lätt skapa en passande hudvårdsrutin med produkter som kompletterar varandra. Scandi beauty ger en känsla av lätthet.

Blue Nails

1. Rengöring

Trots den kalla och fuktiga luften i Norden är det skandinaviska folket känt för sin fräscha hy. För att åstadkomma detta är det särskilt viktigt att du rengör huden både morgon och kväll. En gång varje eller varannan vecka kan du använda en peeling eller ansiktsmask för att ge huden en extra kick. Du bör också välja passande produkter när du tvättar håret. Välskötta händer får du av tvål som tillverkas av naturliga ingredienser med vårdande egenskaper.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Vård

Nästa steg gör huden frisk och fräsch. Hudvårdsprodukter ska appliceras morgon och kväll direkt efter rengöringen. Välj produkter som passar just din hudtyp. Lätta serum eller gelbaserade hudvårdsprodukter är ett bra val för dagen och under makeupen. Om huden är särskilt torr och utsatt kan du välja en intensivt vårdande kräm till kvällen. Självklart gäller samma sak när du ska sköta dina händer och fötter. I Skandinavien är det populärt med friskt och tjockt hår. Använd ett vårdande balsam regelbundet. För bästa resultat bör du ge håret en inpackning eller en hårkur varje eller varannan vecka.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Styling

Till sist är det dags för din styling. Den skandinaviska looken är fräsch och naturlig. En enkel frisyr med utslaget hår, en lätt makeup och välvårdade händer är definitionen på scandi beauty. Sätt gärna lite färg på läppar och naglar.

Jetzt entdecken
Scandy Beauty Highlight

Foreo UFO Mini 2

UFO™ 2 Mini är en särskild snabbversion av en ansiktsmask. Din hy blir renare, slätare och får mer volym på bara 90 sekunder. Mjuka vibrationer gör det lättare för huden att absorbera ingredienserna. 8 LED-lampor ger huden nytt liv. Den ultrasnabba uppvärmningen till 45°C öppnar porerna och förbereder huden på behandlingen. Det finns förprogrammerade behandlingar i appen för varje hudtyp, åldersgrupp och hudproblem.
Upptäck nu