Vänskapens dag hos parfumdreams

Visa din uppskattning med våra presenttrekommendationer och ge bort fina överraskningar!

Den 30 juli firas Vänskapens dag. Vi firar tillsammans med dig och dina bästa vänner! Hurra för de människor som alltid finns där när du behöver dem, som du kan lita på och som visar dig uppskattning. Med våra skönhetsrekommendationer visar du din tacksamhet över fantastiska stunder ni tillbringat tillsammans. Ge bort små presenter till storslagna människor!

Våra favoriter för vänskapens dag

Presentidéer till din bästa tjejkompis

Kiehl's Overnight Firming Mask

Fin och strålande hud över natten - Overnight Firming Mask från Kiehl's ger intensiv vård i sömnen. Kombinationen av verksamma ämnen från ingefärsblad och hibiskus ger fastare och slätare hud och en behaglig fräsch känsla.

Berdoues Eau de Cologne Peng Lai

Med Eau de Cologne Peng Lai från Berdoues ger du bort en fruktig och blommig doft. Kombinationen av osmanthus och brasiliansk tonkaböna är perfekt för användning på fritiden och jobbet. Eau de Cologne Peng Lai övertygar med sin långvariga livfulla effekt.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

Läppstiftet ROUGE PUR COUTURE från Yves Saint Laurent Beauty tillhör helt klart våra favoritprodukter. Det tidlösa läppstiftet får läpparna att stråla och se otroligt vackra ut. Det kombinerar välgörande vård och oemotståndlig förförelsekraft med strålande färg och säkert skydd.

Våra måsten för en gemensam skönhetskväll

 

Vänner är den familj som vi själva har valt, och därför vet vi hur viktig Vänskapens dag är. För att fira den här dagen på ett passande sätt har vi sammanställt en presentguide med produkter för en gemensam skönhetskväll.

 

Presentidéer till din bästa killkompis

Redken Beard And Skin Oil

Ge din bästa vän Beard and Skin Oil från Redken Brews. Oljan ger både vård och fukt. Den torra ansiktshyn under skägget får välbehövlig, nödvändig fukt, samtidigt får skägghåren elegant och välvårdad glans tack vare den smidiga oljan.

Biotherm Homme Comfort Gel

En dynamisk och intensiv fuktgivare för män! Oligo-Thermal Comfort Care Dynamic Hydration från Biotherm Homme är ett revitaliserande ansiktsgel för män och en perfekt present!

Acqua di Parma Face Mask

Vad tycks om en exklusiv present från Italien till din bästa kompis? Face Mask från Acqua di Parma verkar rengörande och lugnande på huden med naturens bästa naturliga ingredienser.

Våra rekommendationer för vänskapens dag