Den perfekta ansiktsrutinen

Vi har sammanställt den perfekta ansiktsrutinen åt dig. Det är mycket viktigt att du tänker på att följa den i rätt ordning och upprepar den dagligen och exakt som vi beskriver den. Då uppnår du önskat resultat och får en avsevärt bättre hud. Vi lovar!

Steg 1: Rengöring: Rengör ditt ansikte från föroreningar, smuts och makeuprester! Välj en ansiktsrengöring som passar din hud. Viktigt är bara att du rengör ansiktet morgon och kväll med denna produkt.
Upptäck nu

Steg 2: Peeling: En peeling ska vara en stadig del i din dagliga hudvårdsrutin. Tänk på att inte peela huden oftare än tre gånger i veckan. Peelingen avlägsnar den döda huden, men i och med detta blir den även känsligare.
Upptäck nu

Steg 3: Toner: Toner är ett annat ord för ansiktsvatten. Den tar grundligt bort resterna av rengöringen och förbereder huden på de nästa stegen i hudvårdsrutinen. Applicera lite toner på en bomullsrondell och stryk lätt över ansiktet.
Upptäck nu

Steg 4: Serum: Med ett serum i hudvårdsrutinen förbereder du huden på bästa sätt för förnyelseprocessen. Serumets tunnflytande texur gör att det tränger in i de djupare hudlagren. Om huden är torr, ska serumet innehålla hyaluronsyra, medan niacinamid och zink är ingredienser för den rodnande och feta huden.
Upptäck nu

Steg 5: Ögonkräm: Ögonkrämen används direkt efter serumet. Vårdande produkter för ögonpartiet har en lättare textur, eftersom området runt ögonen är tunn och känslig.
Upptäck nu

Steg 6: Vårdande kräm: Nästa steg! Tillför fukt till ansiktet! Krämen är själva nyckeln till framgång. Här kan du gärna skilja mellan en dag- och nattkräm. Dagkrämen skyddar huden mot yttre påfrestningar - nattkrämen med sina näringsrika ingredienser främjar hudens förnyelseprocess.
Upptäck nu

Steg 7: Ansiktsolja: Ansiktsolja innehåller många verksamma ämnen och passar därför inte för alla hudtyper. Se till att ansiktsoljan är förenlig med just din hudtyp och dina hudproblem!
Upptäck nu

Steg 8: Solskydd: Skydda din hud mot UV-strålning! Solskyddsfaktor är vår bästa rekommendation, för att skydda huden mot solens strålar på dagen. UV-strålningen får som bekant huden att åldras och bli bränd och irriterad.
Upptäck nu