Hudvård för mannen

Det är betydligt lättare för män att ha en optimerad hudvårdsrutin. Männens hud är tjockare, producerar mer kollagen och dessutom bibehåller den fukt mer effektivt. Men ändå utsätts männens hud för miljöpåverkan. Hudens talgkörtlar är avsevärt aktivare hos män, vilket leder till en fetare hud. Det här måste männen motverka med en optimal hudvårdsrutin för att förhindra uppkomsten av tilltäppta porer, finnar och akne.

Steg 1: Ansiktsrengöring: Det är nödvändigt att rengöra ansiktet på morgonen och på kvällen innan sänggående. På morgonen förbereder du huden att stå emot påfrestningar från miljön och på kvällen gör du så att inga baciller eller bakterier får någon chans att fästa sig på huden.
Upptäck nu

Steg 2: Återfukta: På kvällen kan du använda en vårdande produkt som intensivt återfuktar ansiktet.
Upptäck nu

Steg 3: Närande rengöring: Rengör och ge näring - ge din hud nödvändiga näringsämnen och antioxidanter som behövs för din hudtyp.
Upptäck nu

Steg 4: Peeling: En gång i veckan kan du behandla huden med peeling. Det bidrar till att huden får extra spänst.
Upptäck nu

Steg 5: Ögonkräm: Även hos mannen är huden runt ögonen tunnare, känsligare och förlorar snabbt sin elasticitet. Det här måste mannen motverka med speciella produkter, eftersom ansiktskrämen inte är tillräckligt verksam. Ingredienser som hyaluronsyra, panthenol och glycerin förser ögonpartiet med mycket fukt, minskar ojämnheter i huden och förebygger rynkor.
Upptäck nu