Unna dig något bra och handla med upp till -200 kr. rabatt* på ditt beautyköp!

Det är lätt att glömma bort att ta sig lite egentid och skämma bort sig själv, men här är en påminnelse om detta: Unna dig lite tid för dig själv, för det är bara då som du verkligen kan varva ner och tanka ny energi! Med våra beautyfavoriter kan du skämma bort din hud och ditt hår och får den egentid du är så väl förunnad.

 
100 kr *
 
Spara nu!
* Minsta beställningsbelopp 700 kr
Gäller t.o.m. 30.05.2022
 
150 kr *
 
Spara nu!
* Minsta beställningsbelopp 900 kr
Gäller t.o.m. 30.05.2022
 
200 kr *
 
Spara nu!
* Minsta beställningsbelopp 1 000 kr
Gäller t.o.m. 30.05.2022

Våra rekommendationer

Våra bästsäljare

Moon Spa Night Cream

Vacker hud över natten? Det behöver inte låta som en dröm, för den innovativa Moon Spa Night Cream från Yope återuppbygger och berikar huden medan du sover och får dig att starta den nya dagen med en härlig hudkänsla. Dessutom är den helt vegansk och består till 97% av naturliga ingredienser som ger huden alla näringsämnen den behöver - en perfekt hudvårdande produkt att skämma bort dig själv med.
Upptäck nu

Foreo Luna 2

Ansiktsrengöring och anti-rynkmassage i ett? Då rekommenderar vi den 100% vattentäta, smarta, elektriska rengörings- och ansiktsmassageborsten Luna från Foreo, som på bara 60 sekunder avlägsnar överflödigt fett, döda hudceller och smutsrester och därmed håller huden i toppform. En rengörande spakänsla hemma!
Ta reda på mer

Våra nya produkter