Filtrera resultat
Tillverkare
Hud
Egenskap
För vem
Prisintervall
populära produkter de senaste 60 minuterna
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Sol
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visste du redan Innehåll

Vårdande produkter för alla hudtyper

Det är viktigt att säkerställa att din hud får rätt typ av omvårdnad, som är anpassad för dess individuella behov. Vårdande produkter tillför din hud viktiga ämnen, skyddar den mot UV-strålar under dagen och hjälper den vid återuppbyggnaden. Olika hudtyper:
  • Torr och känslig hud
  • Fet hud
  • Oren hud
  • Mogen hud

Allmänt: Vad du behöver veta om vårdande produkter

Utbudet av olika vårdande produkter är stort. Man skiljer vanligtvis mellan produkter för kvinnor och män, många vårdande produkter är avsedda för båda könen. Du gör din hud en stor tjänst om äter hälsosamt och ser till att äta vitaminrik kost som frukt och grönsaker. Tänk också på att dricka tillräckligt. Helst vatten, inte läsk! Som en fingervisning: Du bör dricka minst 2,4 liter vatten.

Produkter för ansiktsvård för kvinnor

Det finns många olika vårdande produkter för ansiktet. En vårdande 24h-produkt gör dig garanterat inte besviken, ens på natten. Vid urvalet av passande produkter för ansiktet finns det två saker att ta hänsyn till: Den egna hudtypen och de individuella behoven. Yngre hud behöver en annan typ av omvårdnad än äldre. Vårdande produkter med anti-aging-egenskaper är särskilt anpassade för mogen huds behov. Den ger din hud mer elasticitet och vitalitet, många produkter har även en integrerad lift-effekt. Ansiktsvården börjar med ögonvård och slutar med ansiktsmask. Vid sidan av tandvård för strålande vita tänder är användning av dagkräm av hög kvalitet oumbärlig. Den ger fukt åt torr hud, motverkar acne vid oren hud eller förhindrar fet hud. Motsvarigheten till en dagkräm är en bra nattkräm. Den förser din hud med alla ämnen den behöver under natten på ett optimalt sätt och hjälper till med hudens återuppbyggnad. Det är viktigt att: rengöra huden grundligt innan du smörjer in den med vårdande produkter. avlägsna rester av kosmetiska eller döda hudceller, så att porerna inte täpps igen och att nya hudceller kan bildas. använda peeling regelbundet för att hjälpa huden. På så sätt avlägsnas döda hudceller på ett enkelt sätt. Du kan unna din hud en bra mask för att göra den väl. Serum och kur: Även dessa speciella produkter är bra för att hjälpa huden på ett optimalt sätt och tillföra den alla nödvändiga ämnen. Många underskattar verkan av en ögonvård av hög kvalitet, eftersom de bara tänker på de större hudytorna runtomkring ögonen. Det finns en anledning till att man säger att ögonen är själens spegel. Mörka ringar under ögonen efter en natts dålig sömn ger inte något gott intryck vid ett viktigt affärsmöte. Ögonvård trollar bort ringar under ögonen och ger dig den ultimata energiboosten. Kvinnor lockar med sina vackra halsar och dekolletage. Men det kommer inte av sig självt. Tack vare användningen av en särskild kräm vårdar du båda dessa delar av kroppen och drar garanterat blickarna till dig. Kyssäkta läppar? De behöver vara välvårdade! Torra och nariga läppar är otrevliga, läppstiftet nöts bort väldigt fort och de bjuder inte direkt in till att kyssas. Lösningen: Läppvård. Ett vårdande läppstift ger mjuka, kyssäkta läppar.

Vårdande produkter för män

Män och kvinnor har olika behov av vård. Män behöver framför allt särskilda produkter efter rakningen, som hjälper den skadade huden att regenereras. Det finns alla möjliga typer av rakhyvlar. Tidigare var det mycket modernt med rakkniv men numera använder enbart sanna kännare och retrofans dem. Trenden går mot rakhyvel och rakapparater. Båda rak-teknikerna: Den manuella och den elektriska, är snabba och lätta. Med ett särskilt rakset har du alla nödvändiga produkter i ett, det är en utmärkt presentidé. Rakskum och väldoftande aftershave är de grundläggande tillbehören för din rakning. På sommaren svettas man igen. Ta till herrdeodoranten för att svettpärlorna inte ska ha någon chans. Antingen som roll-on eller deodorant. En anti-perspirant-spray har den fördelen att den är lätt att använda även då du är på språng. På så sätt är du alltid fräsch. Fuktighetskräm, anti-age-kräm, sportkräm: Det är inte bara kvinnor som kan använda dessa produkter! Även män behöver en rikhaltig ansiktsvård. Var noga med när du handlar, att krämen är perfekt anpassad för din huds behov. Du behöver ett rengöringsskum eller en speciell gel för rengöring av ansiktet. Det finns kroppslotion för att din kropp ska få fukt och vara optimalt omvårdad. En kroppslotion används oftast efter att man har duschat eller badat. Den förebygger torr hud och gör huden len.

Omvårdnad för händer och fötter- för en len hud

I affärssammanhang är det viktigt med ett fast handslag. Men det förutsätter att det är behagligt att räcka motparten handen. Torra händer känns strävt och osexigt. Men välvårdade händer däremot gör män och kvinnor lika attraktiva. Det mest grundläggande för mjuka händer är handkräm. Det finns doftande och luktfria krämer, särskilda intensivvårdande produkter hjälper även de torraste händer. Fotvård är viktig både på sommaren och vintern. Välvårdade fötter har ingen tjock hud och känns mjuka som en barnrumpa. En fotkräm garanterar att dina fötter får en optimal omvårdnad. Gör dina fötter en tjänst! De tar dig från A till B på ett säkert sätt dag ut och dag in och måste dessutom ofta uthärda tryckande eller obekväma skor. Ytterligare tillbehör för manikyr och pedikyr är: Nagelsaxar, nagelklippare (för när du är på språng) och olika typer av filar.

Sola med rätt vårdande produkter

Solen gassar obevekligt på varma sommardagar. Vi älskar höga temperaturer och en glass, men dess värre lurar också den obarmhärtiga UV-strålningen i direkt solsken. Ultraviolett strålning är mer energirik än vanligt dagsljus. Den gynnar bildandet av den viktiga vitaminen D3, men kan samtidigt också ha en skadlig inverkan på huden. I synnerhet de som utsätter sig för direkt solljus ofta och länge, eller som solar solarium, löper en särskilt hög risk för att drabbas av hudcancer. Du kan minimera risken för att bränna dig rejält i solen och därmed även risken för att drabbas av hudcancer på ett lätt sätt, genom att använda solskydd. Den borde man inte bara använda på semestern, eftersom UV-strålning inte är synlig för blotta ögat och din hud även kan skadas i vardagen. Följande produkter finns för att skydda huden mot starkt solsken på ett effektivt sätt: solkräm, solmjölk, solspray, läppstift med solskyddsfaktor. I tveksamma fall ska man alltid välja en högre solskyddsfaktor. Du behöver förresten inte avstå från en läcker solbränna på vintern. Alternativet till solarium är brun utan sol. Den stryks ut jämnt på huden och ger din hud en härligt brun färg. Visste du? Det finns särskild solmakeup. Räddningen på sommaren! Solkrämer är ju ofta feta och det dröjer ett tag innan produkten har gått in helt i huden. Men du bör inte avstå från en ordentlig omvårdnad av ansiktet. Som tur är har flera tillverkare av makeup-produkter förstått det akuta behovet av makeup-produkter med solskydd. Foundations och läppstift med solskyddsfaktor är lätta att använda och har en stor effekt.

Köp vårdande produkter online hos Parfumdreams

Parfumdreams onlinebutik erbjuder ett mycket stort urval av vårdande produkter för kvinnor och män. Där hittar du många skönhetsmärken av hög kvalitet och ett brett sortiment. Oavsett om det rör sig om enkla produkter eller lyxiga produkter från det övre marknadssegmentet: Parfumdreams har något som passar alla plånböcker. En mängd bilder på produkterna hjälper dig att välja, utförliga produktbeskrivningar ger dig information om produktens användning och karaktär. Då kan gå igenom sortimentet i lugn och ro och sedan snabbt och lätt göra din beställning med några få klick och därefter kan du även välja mellan olika betalningsalternativ. Vid sidan av det breda produktutbudet profilerar sig butiken även med en utmärkt service: Vi erbjuder fri leverans för beställningar från 399 kr. Vid varje beställning bifogas 1–3 fria varuprover och gåvoservice ingår utan extra kostnad. Om du har några frågor eller vill ha råd är du välkommen att vända dig till vår kostnadsfria support under våra öppettider. Smått & gott:
  • Vårdande produkter för män och kvinnor
  • Vårdande produkter för ansiktet, kroppen, fötterna, händerna och after sun
  • Märkesprodukter av hög kvalitet till attraktiva priser.
  • Bra presenttips: Vårdande produkter som present
Märken (ett urval): Lancaster, Givenchy, Guerlain, Korres, Dior, Biotherm, Lavera, Clinique, Shiseido, Rodial, Alessandro, Artdeco, Nuxe, Marbert, Ahava, Primavera, Misslyn, Village, Yes To, Acqua di Parma, La Mer, Comodynes, Sisley, La Prairie, Carita, Payot, Elizabeth Arden