Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Abercrombie & Fitch Away Weekend Women Eau de Parfum Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Toppnot
Fikon, Rabarber
Mellannot
Jasmin, Lavendel, Salvia
Baskaraktär
Mysk, Tonkaböna
doftgrupp
aromatisk, blommig
Produkttyp
Flaska
Användningsområde
Kropp
AttNote_ss
Fikon, Jasmin, Lavendel, Mysk, Rabarber, Salvia, Tonkaböna
Med Away Weekend Women eau-de-perfume spray bevisar Abercrombie & Fitch återigen att de producerar trendiga livsstilsprodukter, eftersom denna doft också är en väl genomtänkt produkt som har en fanbas.

Med en sofistikerad formula

Away Weekend Women imponerar med en sofistikerad doftpyramid där ingenting har lämnats åt slumpen. I toppnoten ingår fikon och rabarber. Hjärtnoten består i sin tur av jasmin, lavendel och salvia. Slutligen innehåller basnoten mysk och tonkaböna. Resultatet är en blommig, aromatisk doft som fräschar upp sin bärare. Förutom den unika doftupplevelsen imponerar denna doft också med sin visuella presentation. Flaskan får poäng med sin eleganta form och tilltalande lock. Färgkombinationen av blått och guld - både för flaskan och förpackningen - talar också för den här produktens eleganta karaktär. Detta är inte det enda skälet till att eau de parfum-sprayen också är lämplig som gåva. Den kan också användas som en parfym för partnern, eftersom det också finns en version för män. Abercrombie & Fitch grundades den 4 juni 1892 på Manhattan i New York. Idag har företaget sitt säte i Albany och står för autentiskt mode från USA i hela världen.
Tillämpning
Spraya doften på frisk hud och undvik ögonkontakt.
Innehåller
ALCOHOL DENAT.; FRAGRANCE/PARFUM; WATER/EAU (AQUA); ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE; BHT; ETHYLHEXYL SALICYLATE; YELLOW 5 (CI 19140); BLUE 1 (CI 42090); EXT. VIOLET 2 (CI 60730).
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube