Anti-aging

Steg 1: Ansiktsrengöring: Mogen hud mår bra av en mild ansiktsrengöring, som inte avlägsnar hudens naturliga fetter och verkar irriterande på torr och känslig hud.
Upptäck nu

Steg 2: Peela ansiktet: Peeling - javisst! Men överdriv inte. Döda hudceller kan tas bort med mjuk peeling som innehåller lugnande ingredienser som ceramider och kamomill.
Upptäck nu

Steg 3: Ansiktsmassage: Transformerande upplevelse för en ren hud. Formar musklerna i ansiktet (kinder och käkben) och reducerar överskottsvätska, främjar blodcirkulationen och cellförnyelsen, ger spänst till hudvävnaden och ökar kollagenproduktionen. Massera med dina fingerspetsar eller med ett verktyg som en roller eller en massagesten.
Upptäck nu

Steg 4: Fukt: Återfukta, återfukta, återfukta! Fina linjer och djupa veck blir betydligt mer framträdande när produktionen av hyaluronsyra avtar med åren. Därför behövs hyaluronsyra i krämer och serum för att fylla på och bevara fukthalten i hudcellerna.
Upptäck nu

Steg 5: Ta upp kampen mot rynkor och hyperpigmentering!: Mirakelmedlet för detta är retinol! När retinol appliceras på hudytan aktiverar det hudförnyelsen och ljusar upp hudtonen. Dessutom främjar retinol kollagenproduktionen.
Upptäck nu

Steg 6: Ansiktsmasker: Ansiktsmasker tillför huden en extra dos fukt! Om du vid något speciellt tillfälle önskar en slätare och spänstigare hud, rekommenderar vi en uppstramande ansiktsmask. Svalkande ansiktsmasker rekommenderas mot svullnader!
Upptäck nu