Passande till säsongsövergången ger vi dig rabatter och information om sensommarens hud- och hårvård

Värme, sol och härliga bad i havet och poolen är ofta det som förknippas med en perfekt sommar. Hur mycket glädje den här årstiden än ger oss, kan den även vara påfrestande för huden och håret och då blir det därför extra viktigt med rätt vård. Vi hjälper dig med detta och ger dig tips om vad du bör tänka på när det gäller hud- och hårvård efter sommaren. Eftersom vi vill att inte bara din kropp ska återhämta sig efter de torra sommarmånaderna utan även din plånbok, ger vi dig 20% rabatt på vårt hud- och hårvårdssortiment. Du behöver ingen rabattkod för detta och kan nu direkt bläddra igenom vårt utbud och bli inspirerad av våra tips om hud- och hårvård efter sommaren.

Vårt hårvårdstips för dig

 

Hårstrået består av olika skikt. Det yttre skiktet skyddar håret mot yttre påverkan från miljön som ljus och värme. Detta skikt kan emellertid bli skadat under sommaren, vilket gör att håret blir sprött, torrt och glanslöst. Dessutom blir vår hårstruktur med stigande ålder mindre motståndskraftig. Därför är det viktigt att förse vårt hår med rätt vård efter sommarens strapatser. Vårdande och återfuktande produkter som schampon och hårmasker förser ditt hår med nödvändig fukt och ger dig ett slätt och glansigt hår.

 

Wella Nutri-Enrich

Deep Nourishing Conditioner från Wella är ett av våra favoritbalsam, som direkt förser håret med mycket värdefull fukt. Balsamet är intensivt närande för torrt och slitet hår och ger det glans och vitalitet. Ett verksamt och innovativt Nutri-Enrich-komplex gör håret följsamt och ett högt innehåll av vitamin E ger ett tillförlitligt skydd mot ytterligare skador.
Till produkten

 

Hårolja är verkligen räddaren i nöden efter sommaren och hjälper till att återställa glans och naturlig studs i ditt hår.

Vårt tips: För att ge håret en extra dos närande vård kan du använda håroljan som en leave-in-behandling och låta den verka under hela dagen. Då blir till och med de torra och svårhanterliga hårstråna tämjda. Om du nu låter oljan verka i håret under en hel dag ska du se till att inte använda alltför mycket av produkten, så att inte håret ser fett ut.

 

Våra favoriter inom hårolja

parfumdreams hud- och hårvårdsfavoriter

 

Nu går sommaren mot sitt slut och det är glädjande för vår hud. Långa solbad, solbränna, UV-strålar, klor, svett och talgproduktion sätter sina spår och är påfrestande för huden. Därför är det så viktigt att omsorgsfullt vårda den solskadade huden. Fukthalten är avgörande för kvaliteten på det översta hudskiktet. Av den orsaken ska du se till att inkludera en fuktgivande ansiktskräm i din hudvårdsrutin. En återfuktande och effektfull hudvård, som t.ex. innehåller hyaluronsyra, kan dessutom stärka hudens motståndskraft.

Som experttips rekommenderar vi dig att efter semestern använda fuktgivande masker flera gånger i veckan och till och med låta dem verka över natten. De verkar lugnande, tillför intensiv fukt och dämpar stram känsla och rodnad i huden på snabbast möjliga tid.

 

Drunk Elephant: Wonderwild Miracle Butter

Wonderwild Miracle Butter från Drunk Elephant är en intensivt återfuktande och vårdande kräm som ger omedelbar näring och bygger upp den torra, spruckna, irriterade och skadade huden. Den krämiga produkten hjälper även hudens naturliga läkningsförmåga. Redan en liten mängd av den fuktgivande krämen har en stor effekt på de torra partierna i ansiktet och på kroppen.
Till produkten

fler fuktgivande produkter