Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
5 (160)

Armani Code Homme Eau de Toilette Spray - Påfyllningsbar

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Toppnot
Bergamott, Citron
Mellannot
Anis, Blomma
Baskaraktär
Läder, Tobak, Tonkaböna, Trä
doftgrupp
kryddig, orientalisk
Produkttyp
Spray
Användningsområde
Kropp
AttNote_ss_ss
Anis, Bergamott, Blomma, Citron, Läder, Tobak, Tonkaböna, Trä
Citron i toppnoten ger Code Homme sin enastående fruktiga karaktär. En eau-de-toilette-spray som är berikad med flera olika komponenter som anis, tonkabönor och läder, vilket ger parfymen en mångsidighet och medelhavsprägel. Parfymer från Giorgio Armani är avsedda att spegla den italienska livslusten och omge bäraren i en aura av harmoni och sensualitet. De subtila aromerna genomträngs hela tiden av mer kraftfulla essenser, vilket ger en varierande och överraskande doft.

En eau-de-toilette-spray med omisskännlig doft

Code Homme är en mästerlik doftkomposition som erbjuder en unik elegans. Giorgio Armanis parfymer ger sina bärare en mystisk aura och utrustar dem med maskulina och moderna drag. Med Code Homme har Armani skapat en doft som kan bäras i alla situationer. Låt dig inspireras av en av Armanis mest mästerliga doftkompositioner!
Tillämpning
De aromatiska aspekterna av Giorgio Armani Code Homme Eau de Toilette kan bäst utvecklas när doften för män appliceras från ett avstånd av cirka 20 cm på varma hudområden med god cirkulation. Templen, nacken, handlederna, armbågarna och knäna är särskilt lämpliga för detta. Herrdoften kan också fräschas upp när som helst.

Tack vare den innovativa refillen kan doften fyllas på utan att slösa en droppe: Ta helt enkelt bort korken från flaskan och vrid av spraytillsatsen. Placera sedan refillen upp och ner i den öppna flaskan och ställ in vridmekanismen på ON. Så snart flaskan är helt fylld stannar vätskan automatiskt. Vrid sedan refillflaskans vridmekanism till OFF och ta bort refillen från flaskan. Skruva slutligen tillbaka spraytillbehöret på flaskan och sätt på locket. Nu är det klart!
Innehåller
ALCOHOL , AQUA / WATER , PARFUM / FRAGRANCE , LIMONENE , LINALOOL , COUMARIN , HYDROXYCITRONELLAL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , HEXYL CINNAMAL , GERANIOL , CITRONELLOL , CITRAL (FIL B234799/1)
5,0
5
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube