Nu har vi 25%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams
La Nuit Trésor 3 Artikel

La Nuit Trésor från Lancôme

La Nuit Trésor är en damdoft från Lancôme som på ett oefterhärmligt vis lyckas vara såväl hemlighetsfull och uppfriskande. De perfekt anpassade noterna tar med sinnena till Fjärran Östern. Parfymen har en varm ton som snyggt rundas av med färska frukter. Trots inslaget av patchouli är La Nuit Trésor på intet vis påträngande. Parfymen från Lancôme utvecklar sin förföriska effekt i samma sekund den hamnar på huden. Märkets damdofter är kända för sin långa varaktighet på huden. Har du en gång applicerat den så har du en pålitlig kompanjon vid din sida resten av dagen.

Frisk topp möter ljuvligt mellanskiktLancôme förtrollar både användare och omgivning med La Nuit Trésor. De flesta damdofter från detta märke är ofta söta och inbjudande men Trésor går mer åt det orientaliska hållet. I toppnoten har den ett samspel av päron, hallon och ljuvlig pralin. Basnoten med papyrus, litchi och patchouli är pålitlig och stabil. Doftens mellannot är len. Med rökelse och vaniljorkidé samt svart ros håller sig doft alltid len. För dagsbruk är eau-de-parfumen lämplig att ta på. Kroppslotionen och duschgelen rundar av den vårdande serien med La Nuit. Omge dig med den svarta rosens enkla elegans.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 13.07.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube