Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Absolute Man från Bruno Banani

Absolute Man är det perfekta valet för självsäkra män med stark karaktär,som vet precis vad de vill ha ut av livet och också ser till att få det med hjälp av mycket arbete och egna initiativ. Doften från Bruno Banani kommer i en strålande vänlig design, med en stark orange färg och och en spännande form, som i sin bas påminner lite om det berömda lutande tornet i Pisa. Precis som alla herrdofter från Bruno Banani innehåller Absolute Man-parfymen mycket inbjudande och vänliga noter, som samtidigt ger en stark och intensiv effekt.

Frisk, ståtlig och långlivadDoftlinjens Absolute Man-parfym öppnar med fruktig mandarin, grapefrukt och svartpeppar för att sedan gå över till mellannoten bestående av violblad, liljekonvalj och ett energidrink-ackord. I basnoten ingår ambra, olika träiga noter, vanilj och tonkaböna. Precis som många andra herrdofter från Bruno Banani används denna doft också i många andra kosmetikprodukter. Förutom en aftershave och en duschgel innehåller linjen också en deospray, ett deostick och ett praktiskt presentset.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube