Rosa Nobile från Acqua di Parma

Så ljuv som en ros och så öm som kvinnan själv - linjen Rosa Nobile Linie från Acqua di Parma är en … Ta reda på mer

Rosa Nobile Damdofter från Acqua di Parma

Så ljuv som en ros och så öm som kvinnan själv - linjen Rosa Nobile Linie från Acqua di Parma är en hyllning till den villkorslösa kvinnligheten, som får sitt uttryck genom olika harmoniska ackord. Namnet i sig avslöjar vad du kan förvänta dig av seriens damparfym: mycket ros, en mild komposition och en stor del lätthet som passar perfekt för sommaren eller våren. Linjen består av en eau-de-parfum-spray och en vårdande Body Cream med samma namn som levereras i en beige behållare med ett gyllene lock. Båda dessa produkter övertygar med sin eleganta och lyxiga look.

Blommig doftbild med smidig textur

Damparfymen Rosa Nobile, från vilken du när som helst kan få provexemplar, lanserades år 2014 som en somrig doft från Acqua di Parma. Självklart passar denna kreation också alldeles utmärkt under hösten och vintern. Den blommiga buketten tillsammans med den lätta texturen kan nämligen väcka minnen om den varma årstiden, en underbar semester eller en romantisk sommarnatt med ljumma temperaturer. Linjens eau-de-parfum-spray, från vilken du kan få provexemplar, kommer i en rosa flaska med guldtext på framsidan och en kork som också den är guldfärgad. Detta gör Rosa Nobile till ett garanterat blickfång i varje bad- och sminkrum.

Fängslande god doft från Acqua di Parma

Doftlinjens damparfym öppnar med en lätt bris av peppar som omedelbart förstärks av kalabrisk bergamott och mandarin från Sicilien. Den börjar med en fruktig och livfull arom som kompletteras i mellannoten av viol, pion, liljekonvalj och centifoliarosor från Italien. Den blommiga buketten är doftens kärna, vilket du även kan uppfatta när du luktar på provexemplar. Ambra, mysk och cederträ fyller basnoten och utgör därmed en beprövad grund.