Våra populäraste parfymer och märken

Bästsäljande damdofter

Bästsäljande herrdofter

Populära parfymprodukter - de senaste 60 minuterna

Populära parfymprodukter

de senaste 60 minuterna

Dina fördelar på ett ögonkast

transporter Beställ parfymer utan fraktkostnader och utan stress

Hos parfumdreams kan du bekvämt beställa via nätet både hemma och på annat håll med hjälp av vår app. Vi erbjuder diverse flexibla och säkra betalsätt (t.ex. på faktura, med kreditkort eller PayPal) och levererar avgiftsfritt om de beställda artiklarnas värde överstiger 500 kr.

incentive 1-3 gratis varuprover

Vi skickar även med 1-3 prover på parfymer vid varje köp, så att du kan låta dig inspireras av nya dofter.

180 days 180 dagars returrätt

Om du skulle ångra dig kan du skicka tillbaka artiklarna inom 180 dagar, så får du pengarna tillbaka utan avdrag. Vi önskar dig en bekymmersfri shopping-upplevelse!

Mein Favorit

Vilken parfym passar mig?

Redan ikonen Estée Lauder visste att: ”En parfym är som kärlek – lite är aldrig tillräckligt.” Den ger självförtroendet vingar och förtrollar vår omgivning. Men först måste man hitta den rätta doften. Alla har varit med om situationen: Vi står i ett parfymeri, är överväldigande av alla möjliga alternativ och är osäkra på vilken doft som passar vår personlighet. Kanske finns det något märke som passar just mig? Tack och lov finns det några grundregler som hjälper oss hitta vår älsklingsdoft.

Duftnoten von Parfums

Parfymernas doftnoter

Parfymer brukar delas in efter olika doftnoter (så kallade doftfamiljer) som beskriver en viss parfyms doftkategori. Damdofternas viktigaste noter är blommig (blomdofter som iris, jasmin eller ros), fruktig (fruktnoter som persika eller plommon), chypre (citrusolja kombinerad med fruktnoter) och orientalisk (animaliska doftämnen som mysk eller dofter som vanilj). Chypre och orientalisk är doftnoter som även förekommer i herrdofter. Andra maskulina doftnoter i herrparfym är citrus (en stor andel citrusnoter) och fougère (vars huvudnoter är lavar och lavendel).

Parfymernas doftnoter
Lieblingsduft

Hitta favoritdoften

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att hitta den perfekta doften. Därför har du möjligheten att söka efter särskilda doftnoter eller överordnade doftriktningar som ”trä” eller ”fräsch” hos parfumdreams. Eller så kan du filtrera efter karaktär och exempelvis bara få upp eleganta dofter i din sökning. Om du redan vet vilket märke eller vilken produktserie du vill ha kan du söka direkt efter märke.

Beliebte Parfums

Populära herrparfymer

Vi uppdaterar produktnyheter för herrar också och sammanställer regelbundet herrarnas topp 10 parfymer. Och ett är säkert: Du kan alltid lita på klassiker som ”Cool Water” från Davidoff eller ”Bottled” från Hugo Boss. Båda dofterna är maskulina utan att vara påträngande och fungerar i alla sammanhang. Många serier har även en passande after shave, deodorant och duschgel i utbudet så att doftupplevelsen blir total.

Topp 10 herrdofter
Parfums und Marken

Parfymtrender & inspiration

För att ge dig inspiration sammanställer vi regelbundet de trendigaste och populäraste parfymerna i en 10 i topplista. Inom damparfym är CHANELS ”Chanel N°5” en av de mest legendariska parfymerna genom tiderna, en doft som har förtrollat skönhetsvärlden sedan 1921. Samma tidlösa elegans har Diors ”Poison” och ”Trésor” från Lancome. Fyndjägare hittar enormt prisvärda erbjudanden på dofter, sprayer, uppfräschande krämer och mycket mer på våra rea-sidor.

Topp 10 parfymer