Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams

påfyllbara ficksprayflaskor

4 Artikel

Handla sprayflaskor online: ha alltid favoritdoften med i väskan

Parfymsprayer är perfekta följeslagare för vardagen, arbetet och resan. Kompakta, trendiga och alltid redo att tas fram – det är precis vad de praktiska minisprayflaskorna är. De är lätta att fylla på så att du alltid har en perfekt mängd av favoritparfymen med dig när du är på språng.

Sprayflaskor: en liten accessoar med stort värde

Att släpa med sig hela parfymflaskan känns inte särskilt lockande för de flesta kvinnor. Dessutom är parfymflaskorna av glas både tunga och otympliga att ta med. Det är också en stor risk att de går sönder. Då är det mycket bättre att ha en påfyllningsbar sprayflaska i handväskan. Sprayflaskorna har många fördelar:

 • De är fantastiskt lätta att ta med och beroende på storleken platsar de oftast i handväskan – eller till och med i byxfickan.
 • Med sina fina detaljer blir de även ett blickfång.
 • De är lätta att rengöra.
 • De är okrossbara.
 • De små storlekarna gör att de även är lämpliga för handbagaget på flyget.

Med de prisvärda parfymsprayflaskorna från parfumdreams webbshop kan alla som älskar dofter alltid känna sig fullt rustade: favoritdoften tas med överallt och doseras lätt med sprayen. Tack vare den kompakta formen kan du även ta med flera dofter – den optimala lösningen för resor.

Påfyllningsbara sprayflaskor: Så här enkelt är det

Minisprayflaskor är små parfymflaskor som är lätta att fylla på. Därför har flaskorna en liten öppning i botten. Oftast behöver man inget tillbehör för att fylla på flaskorna. Ta av munstycket från din stora parfymflaska så att du ser plaströret. Sätt det på minisprayflaskans öppning och pumpa parfymen i den nya behållaren. För några modeller behöver du en minitratt eller en separat spraypump.

Handla minisprayflaskor: de viktigaste urvalskriterierna

Det första intrycket spelar en betydande roll. Det kompakta hjälpmedlet ska ju faktiskt passa både till garderoben och framhäva den personliga looken. Och det finns många fler faktorer som spelar in vid valet av påfyllningsbara sprayflaskor:

 • Volym: ”Ju mindre desto bättre” är inte alltid det som gäller. Varje storlek är viktig i sitt eget sammanhang, om det nu är att kunna rymmas i byxfickan, handväskan, skrivbordslådan eller i resväskan.
 • Mått: Precis som med volymen, varierar även måtten. Det finns modeller som t.ex. är extra platta och som därför är mindre lämpliga att ha i byxfickan.
 • Färger: Sprayflaskor finns i många färger. Har du väl hittat en perfekt modell, blir det fantastiskt snyggt att låta flaskans färger matcha din egen garderob.
 • Enkelhet: Hur lätt går det att fylla på minisprayflaskan? Ju lättare, desto snabbare och desto mindre tillbehör krävs för påfyllningen. Dessutom är det mindre risk att något spills ut av den värdefulla doften.
 • Vikt: Förutom sprayflaskans kompakta form spelar även vikten en stor roll. När du ska handla en sprayflaska gäller det alltså att hitta den till ett bra pris, i perfekt utförande och kvalitet.
 • Sprayresultat: Ju finare spraymoln, desto mer målinriktat går det att applicera parfymen.
 • Funktionalitet: Det som skiljer de påfyllningsbara sprayflaskorna åt är hur man frilägger sprayhuvudet. Det finns till exempel en flaska som i likhet med ett läppstift har en vridmekanism och andra som har avtagbara lock.

Minisprayflaskor finns både i glas och metall. Varianten i glas är på grund av risken att gå sönder mindre lämplig för resor, men passar perfekt att ha på kontoret och i bilen. Sprayflaskor i metall består ofta av robust och samtidigt lätt aluminium. Även kombinationen av en parfymflaska i glas med ett okrossbart ytterhölje av aluminium är en omtyckt variant.

Beställ påfyllningsbara sprayflaskor online: hos parfumdreams finns ett stort urval

Hos parfumdreams kan du välja bland ett stort antal påfyllningsbara sprayflaskor från omtyckta tillverkare – och det till billiga priser. Välj mellan olika varianter - från smala, snygga format till eleganta modeller av borstat rostfritt stål. Beställ din nya sprayflaska online nu - du får den snabbt levererad och kan sedan ha din favoritdoft med dig vart du än går.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube