Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
Vård 1 Artikel

Vård från Lavera

Välvårdat hår har alltid varit ett tydligt tecken på hälsa och god smak. Lavera hårvårdsprodukter för daglig hårvård innehåller ingredienser från naturen, vilket du känner av i märkets naturliga schampon och specialschampon. Det finns balsam och kurer för normalt, torrt, tunt och känsligt hår. För färgat och permanentat hår har kosmetikinstitutet Lavera utvecklat speciella kurer. Håret blir lättare att kamma igenom tack vare hårprodukternas naturliga substanser.

Vård och skydd med balsam och kurer från LaveraBalsam och kurer från kosmetikinstitutet Lavera passar utmärkt för dagligt bruk. Håret och hårbotten slipper stress och belastningar tack vare naturprodukternas hudvänlighet. De naturliga substanserna tas genast upp och kan göra sin verkan. För ett optimalt skydd och bästa effekt bör de högkvalitativa kosmetikaprodukterna kombineras med schampon och specialschampon i vårdserien. Med hårvårdsprodukterna från Lavera blir håret mjukt, smidigt och glänsande och får en speciell doft.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube