Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Hudvård Special

Solmakeup

Shiseido - Solmakeup - UV Protective Compact Foundation SPF 30
 

ShiseidoSolmakeupUV Protective Compact Foundation SPF 30

441,00 kr* / 12 g
331 kr / 12 g
BP: 2 758 kr* / 100 g
Shiseido - Solmakeup - Tanning Compact Foundation Natural SPF 6
 

ShiseidoSolmakeupTanning Compact Foundation Natural SPF 6

441,00 kr* / 12 g
331 kr / 12 g
BP: 2 758 kr* / 100 g
SENSAI - Silky Bronze - Sun Protective Compact
 

SENSAISilky BronzeSun Protective Compact

611,00 kr* / 8,50 g
489 kr / 8,50 g
Lancaster - Sun Care - Sun Compact Powder SPF 30
 

LancasterSun CareSun Compact Powder SPF 30

362,00 kr* / 9 g
289 kr / 9 g
Shiseido - Solmakeup - UV Protective Liquid Foundation SPF 30
 

ShiseidoSolmakeupUV Protective Liquid Foundation SPF 30

441,00 kr* / 30 ml
331 kr / 30 ml
BP: 1 103 kr* / 100 ml
Lancaster - Sun 365 - 365 Sun-Kissed Drops
 

LancasterSun 365365 Sun-Kissed Drops

373,00 kr* / 20 ml
299 kr / 20 ml
BP: 1 495 kr* / 100 ml
Shiseido - Solmakeup - UV Protective Stick Foundation SPF 30
 

ShiseidoSolmakeupUV Protective Stick Foundation SPF 30

339,00 kr* / 9 g
254 kr / 9 g
Sisley - Solvård - Super Soin Solaire Teinté SPF 30
 

SisleySolvårdSuper Soin Solaire Teinté SPF 30

1 493,00 kr* / 40 ml
1 224 kr / 40 ml
BP: 3 060 kr* / 100 ml
GUERLAIN - Terracotta - Contour & Glow Palette
 

GUERLAINTerracottaContour & Glow Palette

746,00 kr* / 20 g
627 kr / 20 g
BP: 3 135 kr* / 100 g
GUERLAIN - Terracotta - Terracotta Powder Sun Trio
 

GUERLAINTerracottaTerracotta Powder Sun Trio

622,00 kr* / 10 g
522 kr / 10 g
BP: 5 220 kr* / 100 g
GUERLAIN - Terracotta - Highlighter
 

GUERLAINTerracottaHighlighter

486,00 kr* / 11 g
408 kr / 11 g
BP: 3 709 kr* / 100 g
GUERLAIN - Terracotta - Stick Foundation
 

GUERLAINTerracottaStick Foundation

486,00 kr* / 11 g
408 kr / 11 g
BP: 3 709 kr* / 100 g
Lancaster - Sun Sensitive - Invisible Compact Cream Powdery Finish SPF 50
 

LancasterSun SensitiveInvisible Compact Cream Powdery Finish SPF 50

317,00 kr* / 9 g
253 kr / 9 g
Coola - Ansiktsvård - Sunscreen Matte Tint SPF 30 Face Unscented Mineral
 

CoolaAnsiktsvårdSunscreen Matte Tint SPF 30Face Unscented Mineral

481,00 kr* / 50 ml
481 kr / 50 ml
BP: 962 kr* / 100 ml
Bild kommer inom kort
 

CoolaSun careDaydream Mineral Primer SPF 30

594,00 kr* / 30 ml
594 kr / 30 ml
BP: 1 980 kr* / 100 ml
Bild kommer inom kort
 

CoolaAnsiktsvårdMake-up Setting Spray SPF 30Face Green Tea / Aloe

481,00 kr* / 50 ml
481 kr / 50 ml
BP: 962 kr* / 100 ml

Visste du redan Innehåll

Makeup sol: Parfumdreams rika utbud av olika produkter

Tillhör du också de personer som söker dig till en solstol för att slappna av så snart som de första solstrålarna tittar fram? Då bör du vara noga med att använda omfattande solskydd, för att skydda din hud från att torka ut. Ännu mycket viktigare är det att använda en solkräm, så att du inte får solskador som i sin tur kan leda till hudcancer. Applicera alltid ett solskydd på ansiktet och resten av kroppen för att undvika det. Även håret behöver ett särskilt skydd mot solen. Bortsett från den perfekta solbrännan, som du vill uppnå när du ligger och njuter i solen, är det även viktigt med en perfekt makeup för solbadet. Vilken kvinna vill inte visa upp sig från sin bästa sida vid en härlig dag på stranden? Om du inte är sminkad på rätt sätt, kan det få otrevliga konsekvenser. Det är inte ovanligt att en makeup smetas ut när den kommer i beröring med vatten. Det gäller att undvika det. Med de produkter, som du kan köpa vid Parfumdreams kan du få en perfekt makeup: Solen kommer inte längre kunna göra ditt ansikte något. Om du är osäker på vilken typ av daglig vård som är väl avsedd för din hud när du solar, kan du gärna ringa våra medarbetare. Vi hjälper dig gärna vidare.

Inget solbad utan rätt solprodukter

Skyddet av din hud bör vara mycket viktigare än en perfekt solmakeup. Det är därför viktigt att hämma solstrålningen vid varje solbad, genom att applicera en solkräm med ett högt UV-skydd. Annars tränger de skadliga UV-strålarna som kan orsaka hudcancer, djupt in i din hud. Du behöver välja en solskyddsfaktor som är optimalt anpassad för dig, för att din hud ska vara tillräckligt skyddad. SPF (som kallas solskyddsfaktor) behöver anpassas efter din hudtyps behov. Om din hud är ljus behöver du en hög solskyddsfaktor, som skyddar mot UVB-strålarna. En låg SPF – exempelvis SPF 6 – räcker om du har mycket mörk hy. Personer med ljusare hud löper en högre risk att drabbas av solskador, medan människor med en mörkare hudton löper mindre risk att drabbas av hudskador, och därför inte behöver en lika hög solskyddsfaktor. Barn behöver dock använda produkter med SPF 30 till SPF 50, oavsett vilken hudtyp de har. Solkrämens solskyddsfaktor skyddar enbart mot UVB-strålarna. UVA-strålarna är dock mycket farligare, eftersom de inte stoppas av solskyddsfaktorn. När du köper en solskyddsprodukt, ska du vara noga med att kontrollera att den även skyddar mot UVA-strålar. Parfumdreams onlinebutik erbjuder givetvis sådana produkter.

Makeup av hög kvalitet när du solar

Många kvinnor avstår helt från makeup under sommarmånaderna, eftersom den solbrända huden har en så vacker hudton. Man kan ju ha mycket kul även då man inte är sminkad. Sminkade ögonfransar räcker ofta för att den solbrända hudtonen ska komma till sin rätt så mycket som möjligt. Om du ändå vill bära puder och foundation, för att dölja pigmentfläckar, finnar eller synliga orenheter i huden, hittar du fantastiska produkter för sommarmakeup vid Parfumdreams.de. Om du vill hitta rätt makeup för sommaren, ska du använda en särskild sommarmakeup. Det kan exempelvis röra sig om en tonad dagskräm med solskyddsfaktor. Tänk även på att pudret ska ha ett särskilt UV-skydd för makeup. På så sätt blir du snabbt brun, trots att du bär smink. Om du vill ha makeup när du solar, var även noga med att det är en vattenfast makeup som inte smetas ut när du badar. Eftersom ansiktet har fått färg, då solen har gjort sitt, räcker det för de flesta kvinnor under sommaren med en tonad dagkräm. Om du vill slippa ett tjockt lager av makeup på sommaren, men ändå vill utstråla en viss glamour, kan du använda särskilda brun utan sol-preparat, som också finns att beställa vid Parfumdreams.de. Brun utan sol får det övre hudlagret att färgas brunt tack vare sina ingredienser. Moderna brun utan sol-krämer uppnår ett anmärkningsvärt resultat. Men det är viktigt att vara noga när man applicerar den, så att huden inte blir fläckig. Det bästa är att använda en Tanning-Compact-produkt från vår onlinebutik.

Hälsa och skönhet: Starka varumärken och produkter hos Parfumdreams.de

Parfumdreams erbjuder dig ett rikt urval av märkesprodukter. Köp exempelvis produkter från Tommy Hilfiger, Shiseido eller Maria Galland nu, till ett bra pris online. Galland erbjuder en mängd olika produkter för kropps- och ansiktsvård. En av Shiseidos mest omtyckta produkter är "Shiseido Ultimune", som är en välgörande ansiktsvård. Från tvål för kroppsvård, via makeup och nagellack, till produkter för hud som utsatts för påfrestningar eller slitet hår och vårdande produkter för män; du hittar alla tänkbara artiklar hos Parfumdreams.

Skönhetsforum sammanfattning: Få en naturlig look

Många kvinnor hoppar som sagt över makeup på sommaren för att få en naturlig look. Det behövs inte någon perfekt makeup, om man är hälsosamt brun. Om du inte vill avstå från makeup kan du alltid ta till en särskild solskyddsmakeup. Var noga med att din foundations SPF motsvarar din hudtyp, för att förminska risken för solskador och därmed utsätta dig för en ökad risk för hudcancer. I stället för en Compact-Foundation bör du använda en foundation i flytande form under sommarmånaderna, eftersom den snabbare går in i huden. Använd en fuktighetskräm även på sommaren, eftersom en perfekt sommar med härligt solsken bidrar till att huden snabbt torkar ut. Även håret bör få en motsvarande omvårdnad för att se vackert ut. Framförallt färgat hår slits hårt och behöver extra omvårdnad under sommaren, exempelvis med en regenererande hårkur.