Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Duschvård

Otto Kern - Signature Man - Shower Gel
 

Otto KernSignature ManShower Gel

94 kr / 200 ml
BP: 47 kr* / 100 ml
Davidoff - Cool Water - Shower Gel
 

DavidoffCool WaterShower Gel

90 kr / 150 ml
BP: 60 kr* / 100 ml
Hugo Boss - Hugo Man - Shower Gel
 

Hugo BossHugo ManShower Gel

104 kr / 200 ml
BP: 52 kr* / 100 ml
Hugo Boss - Boss Bottled - Shower Gel
 

Hugo BossBoss BottledShower Gel

104 kr / 150 ml
BP: 69 kr* / 100 ml
Biotherm Homme - Aquapower - Gel Douche
 

Biotherm HommeAquapowerGel Douche

108 kr / 150 ml
BP: 72 kr* / 100 ml
adidas - Victory League - Shower Gel
 

adidasVictory LeagueShower Gel

26 kr / 250 ml
BP: 10 kr* / 100 ml
TNT - TNT - Shower Gel
 

TNTTNTShower Gel

68 kr / 200 ml
BP: 34 kr* / 100 ml
Joop - Nightflight - Shower Gel
 

JoopNightflightShower Gel

86 kr / 150 ml
BP: 57 kr* / 100 ml
Playboy - VIP Men - Shower Gel
 

PlayboyVIP MenShower Gel

19 kr / 250 ml
BP: 8 kr* / 100 ml
Iceberg - Homme - Shower Gel
REA

IcebergHommeShower Gel

Shop pris 199,00 kr*
100 kr / 400 ml
BP: 25 kr* / 100 ml
Marbert - ManClassic - Bath & Shower Gel
 

MarbertManClassicBath & Shower Gel

96 kr / 200 ml
BP: 48 kr* / 100 ml
Baldessarini - Baldessarini - Shower Gel
 

BaldessariniBaldessariniShower Gel

80 kr / 150 ml
BP: 53 kr* / 100 ml
s.Oliver - Men - Shower Gel
 

s.OliverMenShower Gel

94 kr / 200 ml
BP: 47 kr* / 100 ml
Korres - Mountain Pepper, Bergamot, Coriander - Shower Gel
 

KorresMountain Pepper, Bergamot, CorianderShower Gel

83 kr / 250 ml
BP: 33 kr* / 100 ml
Paco Rabanne - 1 Million - Shower Gel
 

Paco Rabanne1 MillionShower Gel

193 kr / 150 ml
BP: 129 kr* / 100 ml
Calvin Klein - CK one - Shower Gel
 

Calvin KleinCK oneShower Gel

90 kr / 200 ml
BP: 45 kr* / 100 ml
Jean Paul Gaultier - Le Mâle - Shower Gel
 

Jean Paul GaultierLe MâleShower Gel

232 kr / 200 ml
BP: 116 kr* / 100 ml
DIOR - Fahrenheit - Shower Gel
 

DIORFahrenheitShower Gel

276 kr / 200 ml
BP: 138 kr* / 100 ml
Playboy - London - Shower Gel
 

PlayboyLondonShower Gel

19 kr / 250 ml
BP: 8 kr* / 100 ml
Korres - Vetiver Root, Green Tea, Cedarwood - Shower Gel
 

KorresVetiver Root, Green Tea, CedarwoodShower Gel

83 kr / 250 ml
BP: 33 kr* / 100 ml
Pino Silvestre - Pino Silvestre - Bath & Shower Gel
 

Pino SilvestrePino SilvestreBath & Shower Gel

56 kr / 500 ml
BP: 11 kr* / 100 ml
Playboy - Super Men - Shower Gel
 

PlayboySuper MenShower Gel

19 kr / 250 ml
BP: 8 kr* / 100 ml
adidas - Ice Dive - Shower Gel
 

adidasIce DiveShower Gel

26 kr / 300 ml
BP: 9 kr* / 100 ml
Gainsboro - G-Man - Hair & Body Shampoo
 

GainsboroG-ManHair & Body Shampoo

103 kr / 400 ml
BP: 26 kr* / 100 ml
Joop - Homme - Shower Gel
 

JoopHommeShower Gel

90 kr / 150 ml
BP: 60 kr* / 100 ml
adidas - Dynamic Pulse - Shower Gel
 

adidasDynamic PulseShower Gel

26 kr / 250 ml
BP: 10 kr* / 100 ml
Ferrari - Red - Shower Gel
 

FerrariRedShower Gel

100 kr / 400 ml
BP: 25 kr* / 100 ml
Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Shower Gel
 

Hugo BossBoss Bottled UnlimitedShower Gel

104 kr / 150 ml
BP: 69 kr* / 100 ml
Baldessarini - Secret Mission - Shower Gel
 

BaldessariniSecret MissionShower Gel

80 kr / 150 ml
BP: 53 kr* / 100 ml
DIOR - Sauvage - Shower Gel
 

DIORSauvageShower Gel

276 kr / 200 ml
BP: 138 kr* / 100 ml

Visste du redan Innehåll

Duschgel för män: väldoftande duschprodukter för män

Mannens morgondusch är inte bara en oumbärlig del av kroppsvården, utan även skön för välbefinnandet. Duschen stimulerar kroppen och sinnet, även efter en kort natt, och ger en behagligt fräsch och ren känsla samtidigt som kroppen sveps in i härliga doftnoter. Duschgel för män med behagliga doftämnen är den perfekta produkten att börja med. Den rengör och vårdar huden och sveper in den i härliga doftnoter som du senare kan förstärka ytterligare genom en deospray, en aftershave och en herrparfym. Duschgel för män finns i många olika varianter. Naturliga produkter vårdar skonsamt torr och utsatt hud och kombipreparat kan användas för dusch och rakning eller som duschgel och schampo.

Duschgel för män som passar din hudtyp

När du väljer ett lämpligt duschgel bör du ta hänsyn till din hudtyp. Många män har mycket torr hud med klåda och rodnader. Om du väljer fel vårdande produkt till en sådan hudtyp, kan du torka ut huden ytterligare. För män med torr hud finns det duschgel som innehåller och tillför huden fukt. Dessutom är det ofta bra att undvika för många tillsatser och använda ett naturligt duschgel för män. Det belastar inte huden ytterligare, utan vårdar den istället och tillför den näring. Biotherm är en tillverkare som erbjuder en mycket skonsam duschprodukt för män. Som man kan du använda dessa produkter för att vårda huden och omge dig med väldoftande doftämnen.

En vårdande produkt med två användningsområden: Duschgel och schampo i ett

De flesta män har kort hår och behöver inte lika många vårdande produkter som till exempel kvinnor med långt hår använder. Det finns särskilda kombinerade produkter för män som schampo och duschgel i ett som inte har en lika vårdande verkan och som innehåller färre ingredienser. Du schamponerar bara håret med den vårdande produkten för män och smörjer lite på kroppen. Skölj sedan bort det med rinnande vatten. Med detta kombinerade schampo och duschgel rengör du håret och tillför det vårdande ämnen. Huden rengörs också och tillförs framför allt fukt. Produkter av det här slaget med duschgel och schampo i ett gör det enklare när du handlar och sparar dessutom plats i duschen. En annan fördel med de kombinerade produkterna är att du får samma doft på kroppen och i håret.

Shower and Shave – använd duschgel till våtrakning

Besvärande hår på kroppen tar de flesta män bort med en rakhyvel samtidigt som de står i duschen. Du får ett mycket jämnt resultat om du före rakningen applicerar ett rakskum eller rakgel på huden. Ingredienserna i dessa produkter rätar upp hårstråna och gör så att de tar upp fukt. Då går det betydligt lättare att skära av dem med rakhyveln. För att du inte ska behöva köpa två olika vårdande produkter för män erbjuder vissa tillverkare så kallade Shower and Shave-produkter. De består av en kombination av duschgel och rakgel. Du applicerar helt enkelt produkten på kroppen och kan sedan raka dig. Samtidigt rengörs och vårdas huden av de övriga ämnena. Den dagliga rakningen i duschen kan inte bli enklare och har du en liten dusch sparar dessa Shower and Shave-produkter dessutom plats. Självklart innehåller dessa specialprodukter även särskilda doftämnen för män som omger huden med en behaglig doft.

Duschprodukter som vårdar huden under och efter duschen

Med ett vårdande duschgel för män har du redan gjort en stor insats när det gäller hudvården. Men den som vill ha en vacker hud bör ge den ännu mer uppmärksamhet och vård. Framför allt på dagar då du tränar och duschar mer än en gång bör du tillföra huden fukt efteråt. Det gör du enkelt med en kroppslotion som du applicerar när du har torkat huden. Den absorberas snabbt i huden efter appliceringen och tillför fukt i de övre hudskikten. Det gör att huden förblir mjuk och smidig. Du kan även förbättra hudens utseende redan när du duschar. Applicera en mjuk peelingprodukt på kroppen med cirklande rörelser. De fina partiklarna i peelingprodukten slipar bort döda hudceller som ger huden ett torrt utseende. Skölj sedan bort peelingprodukten och de döda hudcellerna med duschvattnet. Efter peelingen är det viktigt att du smörjer kroppen för att ge och främja de nya hudcellerna optimalt med fukt.

Kända tillverkare av duschprodukter för män

I handeln finns duschgel från i stort sett alla tillverkare som säljer herrdofter. Ofta utökas populära duschserier förr eller senare med en vårdande serie som förutom aftershave och kroppslotion även består av ett duschgel. Du kan också välja mellan olika förpackningsstorlekar. Vill du bara prova ett nytt duschgel för män, räcker ett litet duschgel på 75 ml eller 100 ml. Har du redan hittat en produkt som du gillar, kan du spara pengar om du väljer duschgel i en större flaska på 150 ml eller 200 ml som räcker längre innan du måste köpa en ny. Mycket praktiskt är också duschgel för män i små resestorlekar som ofta räcker en vecka och är perfekta på resan. Kända tillverkare av duschgel för män är Joop, Playboy, Adidas, Davidoff, Jil Sander, Hugo Boss, Calvin Klein och många andra.

Köp duschgel för män online på Parfumdreams.de

Du hittar alltid många olika sorters duschgel och duschprodukter för män i onlinebutiken hos Parfumdreams.de och dessutom till attraktiva priser. Letar du efter ett särskilt märke eller en konkret produkt? Använd då våra praktiska filter när du handlar och visa bara produkter som stämmer in på dina önskemål. Vi erbjuder även alltid listor över de mest populära duschgelerna för män och presenterar regelbundet nya produkter och produktserier. På så sätt kan du alltid enkelt hitta ett duschgel som motsvarar dina önskemål. Glöm inte titta på de andra vårdande produkterna i samma serie som det duschgel du valt. Oftast erbjuder tillverkaren även kroppslotion, aftershave och deodorant för män i samma serie. Om alla produkter kommer från samma produktserie, så förstärks doftnoterna från de enskilda artiklarna och du får en härlig doft som varar hela dagen.