Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua Alpes 2221 Eau de Parfum Spray

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Seefeld nära Innsbruck var inspirationskällan till denna uppfriskande lätta unisexdoft. Den lilla kommunen ligger i de tyrolska alperna mellan bergen Wetterstein och Karwendel. Parfymörerna på Acqua Alpes har fångat den charmiga atmosfären i regionen för Eau de Parfum Spray 2221. Akvatiska och blommiga noter kännetecknar denna utsökta och stimulerande doftskapelse.

Eau de Parfum Spray 2221: inspirerad av Alperna

Acqua Alpes: namnet säger allt. Klart bergsvatten är en viktig komponent i det unga företagets kreationer. Tack vare sin sammansättning är detta vatten idealiskt för parfymproduktion. Det gör att de subtila nyanserna hos alla ingredienser kommer fram. Som ett resultat är varje eau de parfum-spray mångfacetterad och elegant. Doften av 2221 förflyttar dig till Alpernas uppfriskande och mångsidiga värld. Vatten, berg, klar luft och en unik flora kännetecknar Seefeld och dess omgivningar. Skapelsen presenterar sig med en fruktig, kryddig blandning när den appliceras på huden: Saftiga apelsiner och söt persika blandas med koriander för att skapa en förförisk toppnot. Hjärtnoten påminner om en bukett av eleganta vita blommor. Jasmin, tuberos och gardenia kombineras för att skapa en extraordinär doftupplevelse. Ett behagligt slutackord av vetiver, sandelträ och vit mysk ger doften värme och djup.
Innehåller
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, EUGENOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, BHT
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube