Kammar & borstar från TIGI

TIGI - känd expert på hårvårds- och stylingprodukter - har ett kreativt team som agerar internatione… Ta reda på mer
12
5/5 baserat på alla kundbetyg

Kammar & borstar Accessoarer från TIGI

TIGI - känd expert på hårvårds- och stylingprodukter - har ett kreativt team som agerar internationellt och som ständigt arbetar med att förbättra det innovativa produktsortimentet. Målet är att höja frisöryrket till konstnärens nivå. Konstnären och hårstylisten Anthony Mascolo är därför även mån om ta fram rätt kammar och borstar för professionell hårstyling. Företaget betraktar sig visserligen som ett frisörmärke som skapar produkter till frisörerna , men även privatkunder är välkomna. Märket utgörs av en unik och speciell kombination av innovativt och tekniskt, know-how och hantverkligt kunnande som framstående frisörexperter står för. Accessoarerna är omtyckta av både kunder och frisörer, för med dem har de fria händer att uttrycka sin fulla kreativitet när det gäller professionell hårstyling.

Kammar och borstar från TIGI - professionella verktyg för daglig hårvård

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av TIGI-accessoarer för ditt stylingprogram. För att få lyster och spänst i frisyren igen eller för att skapa lockar och rörelse kan du använda Large Round Brush. Den finns även i extra large och medium.

För känslig hårbotten och flygigt hår rekommenderas Professional Hand Comb med rundade kamtänder. Till alla hårlängder passar exempelvis Paddle Brush med en mjuk luftkudde som slätar ut håret. Kammarna och borstarna lämpar sig alle för den dagliga hårvården och kan stoppas ner i resväskan tillsammans med den lilla resefönen när det är dags för semester.