22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Optimum från SBT cell identical care

Till kosmetikamärket SBT Sensitive Biology Therapy, som utvecklats av dermatologen och professorn Volker Steinkraus, hör hudvårdslinjen Optimum med en avancerad produktserie för ansiktsvård, som återställer ålders- eller stressbetonade hudceller och motverkar slapp hud, rynkor och ojämnheter. Produktserien stimulerar produktionen av kollagen, elastin, hyaluron och laminin och hjälper på så sätt till att bygga upp hudens elasticitet inifrån. Huden blir stramare, fastare och jämnare medan ansiktsdragen börjar anta nya, mjukare former.

Verksamma ämnen och deras egenskaper:I centrum för denna ansiktsvårdsserie från SBT Sensitive Biology Therapy står det cellidentiska verksamma och vårdande ämnet ""Cell Life Youther"" och det innovativa ""Age Care Complex"". Tillsammans bekämpar de åldrandet och stressbetonande effekter som slapp hud, energibrist, rynkor och problemhy på ett effektivt sätt. Det verksamma ämnet ""Cell Life Youther"" är en biologisk hudidentisk flytande cellnäring. Det består av en mängd olika spårämnen, mineraler, aminosyror, vitaminer och antioxidanter som reparerar, vitaliserar, skyddar och lugnar hudens celler och förser dem med näring. ""Age Care Complex"" bekämpar permanent för tidigt åldrande av huden. Det består av högverksamma ämnen som olika peptider, coenzymet Q10, marint kollagen och ett komplex av antioxidanter. Tillsammans vårdar och stimulerar de verksamma ämnena den för tidigt åldrande ansiktshuden och förser den med näring. Stimulansen av kollagenproduktionen i huden minskar rynkorna. Stimulansen av egen elastinproduktion förbättrar hudens elasticitet. Hyaluron sörjer för en hög fukthalt medan den ökade produktionen av laminin gör hud jämnare och slätare.

Produkterna i ansiktsvårdslinjen:Kosmetikalinjen Optimum från SBT Sensitive Biology Therapy innehåller krämer och serium som gör ansiktshuden fastare och stramare och ger den ett vitalt och friskt utseende. * Regenerating Firming Anti-Wrinkle Cream: Denna reparerande ansiktskräm mot rynkor återställer hudens elasticitet och fasthet. * Regenerating Wrinkle Lifting/Firming Serum: Det koncentrerade serumet i denna ansiktskräm från SBT Sensitive Biology Therapy ger huden ny spänst, ökad elasticitet, bidrar med en liftingeffekt och gör den fast och slät. * Eyedentical Optimum Cream: Denna ögonkräm är en anti-rynk-kräm för det känsliga ögonpartiet, som lugnar och minskar linjer, rynkor och ringar kring ögonen samtidigt som den förser huden med fukt och stimulerar cellernas elasticitet. * Eyedentical Optimum Serum Eyes & Lashes: Det revitaliserande serumet för ögonpartiet vårdar samtidigt ögonfransarna och ögonlocken. Medan huden och ögonlocken repareras, förses med fukt och upplever en liftingeffekt får ögonfransarna en uppbyggande stimulans.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube