Revlonissimo 45 Days Hårvård från Revlon Professional

Med hårvårdslinjen Revlonissimo 45 Days presenterar det amerikanska märket Revlon Professional från New York en ny innovation när det gäller hårkosmetik. Denna produktlinje består av färgförstärkande hårvård där ett rengörande schampo och ett vårdande balsam har kombinerats till en enda produkt. I den aktuella reklamkampanjen representeras produktlinjen av de internationellt kända stjärnorna Halle Berry, Emma Stone och Olivia Wild. Som Revlons marknadsambassadörer bidrar dessa tre stjärnor till att väcka uppmärksamhet kring en efterlängtad produktlinje med fokus på kombinationen vackert hår, hårvård och färg. Kosmetiklinjen Revlonissimo 45 Days vårdar inte bara håret optimalt, utan gör också så att hårfärgen behåller sin intensiva lyster.

Det speciella med denna färgförstärkande hårvård:

Många schampon och hårvårdsmedel får färgen i håret att försvagas, men med produkterna i linjen Revlonissimo 45 Days är det precis tvärtom. Med hårvårdslinjen från Revlon Professional stärks istället det färgade och tonade håret. Resultatet blir en färg med intensiv lyster, en sund hårvård, en silkeslen flexibilitet och ett effektivt skydd. Denna 2-i-1-produkt med schampo och balsam har utvecklats särskilt med tanke på behoven hos olika färgtoner. Det färgade håret påverkas av t.ex. hårtvätt, UV-strålning, värme och negativa klimatfaktorer vilket gör att det efterhand förlorar i färgintensitet, glans och lyster och ger ett matt, livlöst, torrt och trist intryck. Efterhand får håret en allt tråkigare färg. Kosmetikprodukterna inom linjen Revlonissimo 45 Days hjälper till så att håret håller sig lika fint hela tiden mellan två färgbehandlingar. Den färgvårdande linjen erbjuder effektiv hjälp i form av sex olika färgnyanser. Det är en mild och sulfatfri 2-i-1-produkt med schampo och balsam, som kompenserar för den successiva färgförlusten genom att kontinuerligt tillföra färgpigment. Hårkosmetiken från Revlon Professional ger håret både näring och fukt och motverkar samtidigt ett torrt och sprött hår. Det färgade håret får en frisk och intensiv lyster som varar länge.

Färgnyanserna i denna kosmetiklinje från Revlon Professional:

Med hårvårdslinjen Revlonissimo 45 Days erbjuder Revlon Professional rätt nyanser för varje färgtyp. * Brave Reds för röda nyanser. Passar reflextonerna .6 och .66! * Golden Blondes för varma blonda nyanser. Passar tonhöjd 7 till 8! * Ice Blondes för kalla och ljusblonda nyanser. Passar för tonhöjd 9 till 10! * Intense Coppers för kopparnyanser. Passar för reflextonerna .4 och .44! * Sensual Brunettes för chokladbruna till kastanjebruna nyanser. Passar för tonerna 5 till 6! * Radiant Darks för extremt mörka till svarta nyanser . Passar för tonerna 1 till 4!