De trista och mörka dagarna får även hyn att se blek och tråkig ut. I vår guide för strålande hud får du veta vilka ingredienser du kan använda för att bevara din huds somriga lyster. Vi har även sminkinstruktioner för en naturlig, solbränd look på hösten och de rätta produkterna.

Hårvård för hösten Ansiktsvårdande produkter Kroppsvård Dags för sköna stunder Trends

PARFUMDREAMS GLOW GUIDE

Vitamin C, retinol och hyaluronsyra – du har redan hört talas om dessa aktiva ingredienser, men vet kanske inte hur och varför du ska använda dem. Vi berättar vilka produkter som skyddar din hud, avlägsnar skadliga ämnen och aktivt främjar hudens regeneration.

Here we GLOW

Varma nudetoner är ett måste för allt höstsmink! För att få in höstens varma och guldiga nyanser i din sminkrutin bör du välja en nudefärgad foundation. Du kan också framhäva din naturliga lyster med en bronzer eller highlighter. Nästa steg till en höstlig makeuplook är att ta hand om ögonen – använd en gyllene ögonskugga och din favoritmascara. Till sist kan du sätta på ett rött läppstift som en färgstark accent.
Denna makeup passar även när du är på kontoret, men produkterna bör appliceras mer diskret. På fritiden och kvällarna kan du däremot låta looken lysa lite mer intensivt.