22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Sommaren är förbi, men ditt glow består

Vår hud utsätts för många påfrestningar under sommarmånaderna - solbad, solbränna, UV-strålar, klor, svett och uttorkande luftkonditionering. Allt detta sätter ofta sina spår på vår hud. Nu är därför den rätta tiden att unna din hud lite extra omtanke.

Komplettera din skönhetsrutin med produkter som gör att du återigen får en fräsch och naturlig lyster i hyn. I vår guide ger vi dig användbar information och tips om vilka aktiva ingredienser och vårdande produkter som inte bara skyddar din hud, utan även avlägsnar skadliga föroreningar och aktivt främjar hudens naturliga förnyelseprocess.

Glow-booster: Aktiva ingredienser för en strålande hy

Det finns olika aktiva ingredienser i hudvårdsprodukterna, som är lystergivande och ger huden ett friskt utseende. Vitamin C, retinol (vitamin A) och hyaluronsyra hör till de mest populära skönhetsräddarna. Du kan även använda produkter med niacinamid (vitamin B3), AHA (t.ex. mjölksyra), ceramider och vitamin E. Men glöm för den skull inte att använda ett dagligt solskydd, eftersom det skyddar huden mot för tidigt åldrande och bör användas även under de kalla månaderna. Det är viktigt att tänka på att effektiviteten kan variera från person till person, vilket beror på olika faktorer som individens hudtyp, hudtillstånd och hudens tolerans.
7 steg i din rengöringsrutin för ett perfekt glow

Lägg fokus på sådana produkter i din hudvårdsrutin, som ger din hud en chans att lugna och återuppbygga sig. Nyckeln till detta ligger i rengöringen.
Välj som ett första steg en lämplig rengöring och massera in den mjukt i huden, för att ta bort makeup-rester och orenheter från porerna. Fortsätt rutinen med en näringsrik ansiktsmist och en produkt som skyddar mot föroreningar. Efter rengöringen rekommenderar vi att du applicerar ett serum med hyaluronsyra, en fuktkräm och en uppiggande ansiktsolja.. Avsluta din hudvårdsrutin med att applicera ett lager med solkräm.

Det är inte bara ansiktet som behöver vård

En frisk hud kommer inifrån - tips på kosttillskott

En strålande hud behöver inte bara yttre vård, utan även en balanserad kost. Förutom skönhetsprodukter som krämer och serum kan du även satsa på ett kosttillskott som innehåller hyaluronsyra. Det främjar huden inifrån, hjälper till att binda fukt och bidrar till en frisk och ungdomlig hud.
Kosttillskott ska emellertid bara vara ett komplement och inte en ersättning för en balanserad kost med mycket frukt, grönsaker och tillräckligt intag av vatten.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube