Hösttrender 2022

Ny säsong, nya trender – vi berättar om höstens makeuptrender.

Hårvård för hösten Ansiktsvårdande produkter Kroppsvård Golden Glow Dags för sköna stunder

I höst ligger fokus på ögonen

Lagom till årstidsväxlingen möter vi en gammal klassiker igen. I höst är smokey eyes trenden för dina ögon. Du behöver inga speciella sminkkunskaper för den här looken. Den får se lite kaotisk och slarvig ut. För denna look behöver du en kajalpenna och ögonskugga. Applicera båda produkterna längs franskanten och sudda försiktigt för att skapa rökiga, sensuella smokey syes.

Röda statementläppar

En absolut klassiker – röda läppar! Ett måste i din sminkrutin även denna höst. De kraftiga röda nyanserna ger en fin lyster åt din hy och är en stilfull highlight som fungerar både på dagen och kvällen. Framförallt kan denna trend kombineras med en minimalistisk makeuplook eller diskreta smokey eyes.

Minimalism

Unna din hy en paus och satsa på en minimalistisk makeuplook. Byt ut din foundation mot en tonad dagkräm. Lätta, vårdande texturer ger inte bara din hy en strålande lyster med den makeupfria looken, utan låter din hy framträda i all sin naturlighet. Vi rekommenderar att du lägger på ett vårdande läppbalsam på läpparna och öppnar upp ögonen med lite mascara.