Hårfärg

193 Artikel
95
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårfärger för strålande vackert hår

En strålande hårfärg kan förändra ditt utseende totalt. För att skapa förändring behöver du inte alltid gå till frisören. Med hårfärger för hemmet kan du fräscha upp din hårfärg eller prova en helt ny look. Ingredienserna har alltid valts för att uppnå bäst färgresultat samtidigt som ditt hår vårdas.

Hårfärger du kan använda hemma – färga håret enkelt själv

Tidigare var det förbehållet frisörer att färga håret. Men tack vare enklare hårfärger du kan använda hemma förändrar du lekande lätt din look utan att du behöver gräva så djupt i plånboken. Det är viktigt att du följer anvisningarna i förpackningen noga. Dessutom måste du tänka på att det alltid är lättare att färga håret i mörka hårfärger än det är att bleka det, något som sliter hårt på håret.

Vilka hårfärger finns det hos parfumdreams?

Är du inte säker på vilken färg som ska vara din favorit? Med semi-permanenta hårfärg utan kemikalier? Låt dig inte luras av namnet: kemikaliefria hårfärger som henna färgar intensivt och håller länge. Inte ens med en blondering går det att ta bort den.

Knallröd, klarblå eller livfullt rosa är statements som du bör överväga noga. För om du inte först blonderar håret blir resultatet inte lika strålande. Dessa produkter finns även så att du kan använda dem därhemma. Men de bör användas av någon som är erfaren. Om du experimenterar själv måste du vara medveten om att du sliter mycket hårt på ditt hår.

Tänk på detta när du köper hårfärg

Nyfärgat hår strålar i solen och gör dig glad varje gång du ser dig själv i spegeln. För att håret med din nya look ska bli så bra som möjligt, bör du ställa följande frågor innan du beställer din hårfärg:

  • Vilken nyans? Det är alltid lättare att färga mörkare. Att göra håret ljusare uppnår man enbart genom en blondering. Regelbunden färgning kan inte göra håret ljusare.
  • Vilken mängd? Följ anvisningarna i millimeter och ta för säkerhets skull flera förpackningar om du har långt hår.
  • Vilka tillbehör? De flesta hårtoningar och hårfärger säljs i praktiska applikatorflaskor. Men färgtillbehör som hårfärgningspenslar och skålar kan underlätta appliceringen.
  • Vilken efterbehandling? I många produktpaket ingår redan ett passande schampo för färgat hår och en hårvårdsprodukt som verkar på djupet.

Det kräver övning att färga håret själv därhemma: ta dig god tid och planera allt i förväg så att du är förberedd på alla steg. Du kan kanske fråga en väninna om hon kan hjälpa dig.

Beställ ny hårfärg hos parfumdreams

Behöver du en ny look nu på en gång? Det spelar ingen roll om det ska vara svalt blond, upphetsande rött, varmt brunt eller mättad svart: hos parfumdreams hittar du snabbt en ny nyans. Då kan du snabbt och lätt köpa din nya hårfärg.