Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Tillbehör korrigeringspenna

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
Endast en riktigt snygg och prydlig Striplac-manikyr ser riktigt snygg och vacker ut. Om något inte har fungerat direkt och små misstag har smugit sig in i din nagelsminkning, kommer korrigeringspennan från Alessandro att hjälpa dig. Korrigeringspennan har en avfasad och rundad filtspets. Den kan användas för att enkelt arbeta med nagelsmink om lacket har applicerats felaktigt. Med Alessandros penna kan du arbeta exakt och försiktigt utan att behöva trycka hårt. Så istället för att behöva ta bort allt nagellack och börja om på nytt, kan du enkelt korrigera de områden som har målats felaktigt med Striplac. Den rundade och avfasade spetsen gör det också lätt att röra sig längs nagelbädden.

Använd pennan innan den hårdnar

Det är viktigt att Alessandros korrigeringspenna alltid används innan den härdas i LED-lampan. Så om ett nagellacksfel har smugit sig in när du förskönar naglarna, korrigerar du det helt enkelt med filtspetsen innan du härdar under UV/LED-lampan. Pennan är redan tillräckligt mättad med rengöringsmedel som är lämpligt för Striplac och kan därför enkelt reparera små fläckar under manikyren. Detta gör korrigeringspennan till ett oumbärligt hjälpmedel för manikyr och är perfekt samordnad med de andra produkterna i Striplac-sortimentet från Alessandro.
Innehåller
ALCOHOL DENAT.,AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE)
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 30.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube