Bara 48 timmar! -22%* rabatt
Spara nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Tillbehör Cleaning wipes set

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Cleaning wipes set,
Linje
Striplac Peel Or Soak Tillbehör
Produktserie
Naglar
Set med rengöringsservetter från Alessandro: Grundlig rengöring av dina naglar Striplac rengöringsservetter från Alessandro är det perfekta sättet att förbereda och rengöra naglarna innan du applicerar nagellack. Fördelen med denna speciella rengöring: Servetterna avfettar nageln och bidrar till att förlänga hållbarheten hos det applicerade lacket. Du kan också använda rengöringsservetterna för att ta bort det svettlager som bildas på nageln under härdningsprocessen. Dessa små hjälpredor är oumbärliga för fantastiska resultat. Med sina 30 individuellt förpackade påsar är setet med rengöringsservetter perfekt för semestern eller när du reser.

Om du värdesätter välvårdade naglar som på nagelsalongen är Striplac Peel eller Soak från Alessandro ett absolut måste för dig.

Nagellacket håller i upp till tre veckor och kan appliceras och härdas på bara 15 minuter. Nagellacket är lätt att applicera och är dessutom chip- och reptåligt. Att ta bort nagellacket är också en barnlek med speciallösningar: det skalas helt enkelt av från nageln. I över 20 år har kosmetikföretaget stått för högkvalitativa produkter som är perfekt harmoniserade med varandra. Förutom Striplac rengöringsservetter får du också matchande tillbehör som en poleringsfil, korrigeringspenna och en LED-lampa för härdning.
Innehåller
ALCOHOL DENAT., PARFUM
0,0
0
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 31.05.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube