Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

APRICOT Face Reusable Forehead Pad - fantastic forehead

På lager
Artnr.
180 dagars returrätt
Handla och betala säkert
Leveranskostnad 0,00 kr
Produktinformation
beskrivning
Reusable Forehead Pad - fantastic forehead,
Linje
Face
Produktserie
Beauty Pads
egenskap
anti-aging, fuktgivande, testad, tonande, utslätande
Produktmärkning
Veganskt
Produkttyp
Pad
Användningsområde
Ansikte
Pannkudden - fantastic forehead från APRICOTs ansiktsvårdsserie, som kan användas upp till 30 gånger, återfuktar huden med hyaluronsyra och får därmed rynkor i pannan att försvinna.

Kliniskt bevisad minskning av rynkor

Med pannkudden - fantastic forehead från APRICOT ansiktsvårdsserie kan du synligt reducera rynkor på pannan - detta har bevisats i kliniska studier. Pannkudden är tillverkad av silikon av medicinsk kvalitet som inte orsakar allergiska reaktioner och är berikad med hyaluronsyra. Denna tillför huden rikligt med fukt och binder den i hudstrukturen. Rynkor fylls upp och slätas ut inifrån och ut, huden är väl återfuktad och ser slätare och föryngrad ut. Rengör och torka pannan. Applicera sedan pannkudden - fantastisk panna mot huden - ansiktskudden fastnar av sig själv. Vi rekommenderar att du använder paden i minst en timme för att uppnå bästa möjliga resultat. APRICOT-pads är veganska och har inte testats på djur. De kan återanvändas upp till 30 gånger; tvätta dem med lite tvål och vatten efter varje behandling och förvara dem i förpackningen tills de ska användas nästa gång.
Tillämpning
Rengör hudområdet som ska behandlas. Det ska vara torrt och rent.

- Sprid försiktigt ut rynkorna i pannan med fingrarna och applicera padden.
- Använd dynan regelbundet i minst en timme eller helst över natten.

Förvara dynan i folien och påsen efter användning. Du kan rengöra den då och då med mild tvål under rinnande ljummet vatten och låta den torka. Du kan också använda vår Silicone Pad Cleanser, som är optimerad för materialet.
Innehåller
dimethicone, hyaluronic acid
5,0
5
Kundomdömen

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube