Lavender från Village

Unisexdofterna av märket Village har erövrat världen med sina unika charmiga dofter. En av de typisk… Ta reda på mer!

Lavender Unisexdofter från Village

Unisexdofterna av märket Village har erövrat världen med sina unika charmiga dofter. En av de typiska unisexdofterna från Village hittar man i doftserien Lavender. Doftserien omfattar produkter som kroppslotion, duschgel, parfym och hand- och nagelkräm. Alla produkter i Lavender-serien har samma oförglömliga arom som är så omtyckt över hela världen, oavsett vilken artikel du väljer.

En imponerande doftkreation

Den som en gång har fått prova på hur de olika dofterna från märkestillverkaren Village luktar vet också vilken hög kvalitet de håller. Badtillsatserna innehåller ofta förstklassig olivolja, viktiga näringsämnen och vårdande ämnen. Unisexdofterna understryker den individuella karaktären hos män och kvinnor och imponerar med sin extrema förmåga att förvandla sig. Alla parfymer har eleganta förpackningar som låter ana att innehållet är av mycket hög kvalitet. Produkter som duschgel och badsalt utvecklar en underbart doftande värme i badvattnet, som bidrar till välbefinnande och en stämningsfull atmosfär. Produktlinjen Lavender bygger på essenser från lavendelblomman som redan under antiken var känd för sina ovanligt välgörande egenskaper.

Kvalitet på alla områden

Village är ett skönhetsmärke som specialiserat sig på vårdande produkter, reparations- och peelingprodukter. De vårdande serierna imponerar med högkvalitativa resultat som inramas av fina dofter. Alla produkter har en vårdande effekt som ger huden ett ungt och spänstigt utseende. Mångfalden dofter i vårt sortiment tillfredsställer i princip alla önskemål, även de mest kräsna. Dessutom kompletteras vårt produktsortiment ständigt, så det lönar sig att titta in här regelbundet.