Compact Styler från Tangle Teezer

Hårborstarna Compact Styler av märket Tangle Teezer imponerar med innovativa funktioner, myck… Ta reda på mer

Compact Styler Hårborstar från Tangle Teezer

Hårborstarna Compact Styler av märket Tangle Teezer imponerar med innovativa funktioner, mycket hög kvalitet och en vansinnigt snygg design. Borstarna från den välkända märket har skapats av den brittiska stjärnfrisören Shaun P. som bara hade ett mål för ögonen med borstarna, nämligen att de skulle reda ut trassligt hår så snabbt och enkelt som möjligt. Idag har borstarna utvecklats till perfekta stylingverktyg och finns i tusentals hushåll.

Mångfald ger nya oanade möjligheter

Hårborstarna Compact Styler av märket Tangle Teezer finns i flera olika varianter. Vad du än väljer - Pink Sizzle, Gold Rush, Purple Dazzle Violett Metallic, Leopard eller Shaun så är urvalet enormt. Borsten har ett avtagbart skyddslock som gör att den är lätt att ta med i handväskan. Den kompakta formen gör också att den får plats överallt. De professionella hårborstarna lämpar sig utmärkt till att reda ut trassligt hår utan att man behöver slita eller dra i håret. Hårborstarna kan användas på alla hårtyper, oavsett om håret är slätt, vått, lockigt eller torrt. Förlängningar, löshår eller peruker utgör heller inget problem. Borstarna med sina flexibla piggar är skonsamma både mot hår och hårbotten och är mycket populära bland proffsen. Håret slits enormt av att kammas dagligen. Med borstarna Compact Styler undviker man att håret skadas eller slits. Topparna klyvs inte och håret blir bara glansigare.

Hög hårvårdskvalitet varje dag

Hårborstarna av märket Tangle Teezer lämpar sig inte bara för privat bruk, utan även för professionell användning. Ta chansen och välj en kvalitetsborste som vunnit anhängare över hela världen. Urvalet är stort nog för att du ska hitta din favorit.