Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Ögonskugga

Artdeco - Ögon - Ögonskugga Magnet
 

ArtdecoÖgonÖgonskugga Magnet

47 kr / 0,80 g
Artdeco - Ögon - ögonskuggsfoundation Eyeshadow Base
 

ArtdecoÖgonögonskuggsfoundationEyeshadow Base

65 kr / 5 ml
Bobbi Brown - Ögon - Eye Shadow
 

Bobbi BrownÖgonEye Shadow

236 kr / 2,50 g
Bobbi Brown - Ögon - Long-Wear Cream Shadow Stick
 

Bobbi BrownÖgonLong-Wear Cream Shadow Stick

291 kr / 1,60 g
Shiseido - Ögonmake-up - Sheer Eye Zone Corrector
 

ShiseidoÖgonmake-upSheer Eye Zone Corrector

274 kr / 3,80 g
Artdeco - Ögon - Ögonskugga Matt
 

ArtdecoÖgonÖgonskugga Matt

47 kr / 1 st.
BP: 47 kr* / 1 st.
Sisley - Ögon - Phyto-Eye Twist
 

SisleyÖgonPhyto-Eye Twist

347 kr / 1,50 g
Max Factor - Ögon - Masterpiece Colour Precision Eyeshadow
 

Max FactorÖgonMasterpiece Colour Precision Eyeshadow

60 kr / 8 ml
Clinique - Ögon - All About Shadow Duo
 

CliniqueÖgonAll About Shadow Duo

226 kr / 2,20 g
Bobbi Brown - Ögon - Long Wear Cream Shadow
 

Bobbi BrownÖgonLong Wear Cream Shadow

261 kr / 1 st.
BP: 261 kr* / 1 st.
Annemarie Börlind - Ögon - Puderögonskugga
 

Annemarie BörlindÖgonPuderögonskugga

111 kr / 2 g
Clinique - Ögon - Chubby Stick Shadow
 

CliniqueÖgonChubby Stick Shadow

161 kr / 3 g
Artdeco - Ögon - Eye Designer Påfyllning
 

ArtdecoÖgonEye Designer Påfyllning

69 kr / 1 st.
BP: 69 kr* / 1 st.
Shiseido - Ögonmake-up - Luminizing Satin Eye Color
 

ShiseidoÖgonmake-upLuminizing Satin Eye Color

234 kr / 1 st.
BP: 234 kr* / 1 st.
Sisley - Ögon - Phyto Ombre Eclat
 

SisleyÖgonPhyto Ombre Eclat

337 kr / 1,50 g
Urban Decay - Ögonskugga - Eyeshadow
 

Urban DecayÖgonskuggaEyeshadow

212 kr / 1,50 g
Artdeco - Ögon - High Performance Eyeshadow Stylo
 

ArtdecoÖgonHigh Performance Eyeshadow Stylo

112 kr / 1,40 g
Bobbi Brown - Ögon - Shimmer Wash Eye Shadow
 

Bobbi BrownÖgonShimmer Wash Eye Shadow

236 kr / 2,80 g
Korres - Ögon - Limited Edition Eyeshadow Stick
 

KorresÖgonLimited EditionEyeshadow Stick

104 kr / 1,40 g
Clinique - Ögon - All About Shadow Single
 

CliniqueÖgonAll About Shadow Single

185 kr / 2,20 g
Artdeco - Ögon - Glamour Eyeshadow
 

ArtdecoÖgonGlamour Eyeshadow

47 kr / 1 st.
BP: 47 kr* / 1 st.
Lavera - Ögon - Beautiful Mineral Eyeshadow Mono
 

LaveraÖgonBeautiful Mineral Eyeshadow Mono

28 kr / 2 g
Lavera - Ögon - Eyeshadow Base
 

LaveraÖgonEyeshadow Base

28 kr / 9 ml
Bobbi Brown - Ögon - Long-Wear Eye Base
 

Bobbi BrownÖgonLong-Wear Eye Base

261 kr / 6 g
Lavera - Ögon - Beautiful Mineral Eyeshadow Quattro
 

LaveraÖgonBeautiful Mineral Eyeshadow Quattro

44 kr / 3,20 g
Artdeco - Ögon - ögonskuggsfoundation Mineral Eyeshadow Base Sensitive
 

ArtdecoÖgonögonskuggsfoundationMineral Eyeshadow Base Sensitive

86 kr / 7 ml
Lancôme - Ögon - Ombre Hypnôse Stylo
 

LancômeÖgonOmbre Hypnôse Stylo

226 kr / 1,40 g
Max Factor - Ögon - Excess Shimmer Eyeshadow
 

Max FactorÖgonExcess Shimmer Eyeshadow

68 kr / 7 g
Tana - Hår - Hårfärg
 

TanaHårHårfärg

99 kr / 1 st.
BP: 99 kr* / 1 st.
Astor - Ögon - EyeArtist Color Waves Eye Shadow
 

AstorÖgonEyeArtist Color Waves Eye Shadow

54 kr / 4 g

Visste du redan Innehåll

Rätt ögonskugga för magiska blickar

I en ögonskuggspalett hittar du många olika färger och möjligheter att skapa ett optimalt sminkat ansikte. Det känns fantastiskt bra att hitta vackra färger och rätt ställen att applicera dem på. Raffinerade effekter uppstår på olika sätt. Det finns många sorters färger som framhäver ögonen och som är underbara i kombination med varandra. Antingen du sminkar dig med eller utan Eyeshadow Base, fet eller inte fet ögonskugga eller färg betonad med Color riche, så finns det massor med sminktips i sminkskolan som ger dig fina möjligheter att framhäva dina vackra ögon. Du kan sminka dig med ögonskuggspenna eller ögonskuggspensel, med eller utan glimmer och med olika appliceringstekniker som ger olika accenter som skapar en speciell look.

En bra hudkänsla är viktig

Om du har torr hud bör du använda produkter med fet konsistens, eftersom det känns bättre på huden än torra produkter. En dekorativ kosmetik från Eyeshadow Palette bör i första hand vårda huden. Skillnaderna mellan ung och mogen hud avgör ofta vilken ögonskugga som ska väljas och hur den ska appliceras. De vackra färgeffekterna får du i vilket fall som helst när du applicerar ögonskugga. En ögonskuggspalett innehåller många olika varianter så att du kan skapa magiska effekter. En ögonskuggspalett innehåller ögonskuggor i den riktiga färgen och i komplementfärger. Det är inte svårt att applicera ögonskugga så snart du har blivit lite säker på hur du ska välja den dekorativa kosmetiken.

Vård för ung och mogen hud

En fet konsistens är i grund och botten vårdande för både ung och mogen hud. Många kvinnor använder en Eyeshadow Base för att förstärka den vårdande effekten. Det är viktigt för att huden på längre sikt inte ska blir torr och irriterad om du sminkar dig varje dag. En fet konsistens kan vara ett bra val, om den inte ger en glansig effekt. Det finns till och med ekologiska produkter som inte har testats i djurförsök. En ögonskugga blir vackrare och färgerna framträder bättre om du använder foundation först. Color riche eller diskreta och dämpade färger får en underbar lyster. Det går också lättare att applicera ögonskuggan, eftersom den fördelas bättre och inte suddas ut lika mycket. Den perfekta ögonskuggan bör dock inte väljas i vilken färg som helst, utan i en skiftande färgnyans som passar bra till huden, ögonfärgen och hårfärgen. Här får du några tips på hur du kan applicera ögonskuggan, så att du får en perfekt look.

Anpassa ögonskuggan efter ögon- och hårfärgen

Välj en Color riche som passar till din ögonfärg och inte står i för stark kontrast till den. I annat fall får ögonskuggan en oönskad effekt. Den dekorativa kosmetiken bör också anpassas efter hårfärgen, så att helhetsintrycket blir harmoniskt. Hårfärgen har dock sekundär betydelse, den framhäver bara din typ lite extra. Med en Eyeshadow Base blir färgerna intensivare och får en vackrare effekt. Det kan ibland vara svårt att välja rätt ögonskugga för blå, gröna, grå eller bruna ögon och blandade ögonfärger. En lila ögonskugga passar till exempel inte bra till brunt hår och blå ögon. Effekter med glimmer, Multi Effect Eyeshadow, High Performance Eyeshadow, Longlasting-produkter eller puderögonskuggor fungerar på olika sätt. Ett sminktips du får i sminkskolan är att testa olika produkter på dig själv. Du bör inte välja en för mörk ögonskuggspenna eller ögonskugga till den dekorativa kosmetiken. Det är inte alltid lätt att hitta en ögonskugga. I ögonskuggspaletten finns det färger som passar optimalt till en viss person. I ögonskuggspaletten passar ofta blå eller gröna nyanser, men inte alltid bruna nyanser till en vacker ögonskugga. När du använder ögonskugga bör du välja diskreta nyanser, om du inte är ute efter specialeffekter.

Den berömda nude-looken

Att applicera ögonskugga i nude-looken är en omtyckt variant som passar bra till många kvinnor och ger en vacker look. Ögonskuggspaletten innehåller vackra naturliga färger som ger en originell effekt. Dekorativ kosmetik i hudnyanser, bruna nyanser och lätta röda nyanser ger vackra effekter. Det är inte svårt att välja ögonskugga, om färgerna anpassas efter hudtypen. Det bör inte uppstå starka kontraster när du applicerar ögonskugga. Lätt glimmer är också mycket vackert. Sminktips från sminkskolan visar att olika beige och bruna nyanser kan ge optimal effekt. Ögonskuggspenna och ögonskuggspensel fungerar lika bra i ögonskuggspaletten. Ögonskuggspaletten innehåller många färger som i kombination med Eyeshadow Base ger en vacker effekt. Color riche i beige till guld passar som ögonskugga till alla hudtoner och ögonfärger. Det är enkelt att använda ögonskugga, eftersom Eyeshadow från ögonskuggspaletten ger en harmonisk effekt.

Applicera ögonskugga korrekt

Inom den dekorativa kosmetiken appliceras produkterna alltid inifrån och ut. Det är ganska enkelt att fördela ögonskuggan rätt. Inom den klassiska sminkningen ska tre fjärdedelar av ögonlocket målas. Det är inte alltid färgen målas ända ut, eftersom ögat då ser sorgset och målat ut. Applicera ögonskuggspaletten diskret. Ögonskuggan ska appliceras löst och lätt på ögonlocket.

Tips för en originell look

Med Eyeshadow Base och Color riche ser ögonen större ut och blir framhävda. Ett sminktips inom den dekorativa kosmetiken är att du ska använda en ljus färg längst in på ögonlocket och sedan använda en mörkare övergång utåt. Välj en mörk nyans i ögonskuggspaletten som kompletterar de ljusa nyanserna, till exempel i blått eller grönt. Det är inte svårt att välja rätt ögonskugga, eftersom en ögonskuggspalett ofta innehåller färger som kombinerats för den individuella typen. Med en Eyeshadow Base är det lättare att lyckas med färgövergångarna. Color riche passar bra till detta. Applicera ögonskuggan utåt med en liten sväng uppåt för att skapa ett glatt öga och en charmig blick.

Skapa highlights med ögonskuggan

Om du applicerar generöst med ögonskugga från ögonskuggspaletten upp till ögonbrynen skapar du en rolig effekt till festen. Dekorativ kosmetik från ögonskuggspaletten behöver inte bara vara diskret. Sminktips för en glammig stil som är vild och otyglad. Glimmer och Color riche är helt rätt när du använder ögonskugga med ögonskuggspenna eller ögonskuggspensel. För speciella evenemang och tillfällen tipsar sminkskolan om att du kan applicera ett tjockt lager ögonskugga.