Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Dofter Special

Tvål

Tabac - Tabac Original - Tvål
 

TabacTabac OriginalTvål

72 kr / 100 g
BP: 72 kr* / 100 g
DIOR - Eau Sauvage - Tvål
 

DIOREau SauvageTvål

202 kr / 150 g
BP: 135 kr* / 100 g
4711 - Äkta Eau de Cologne - Tvål
 

4711Äkta Eau de CologneTvål

32 kr / 100 g
BP: 32 kr* / 100 g
Knize - Ten - Bath Soap
 

KnizeTenBath Soap

216 kr / 150 g
BP: 144 kr* / 100 g
Creed - Aventus - Tvål
 

CreedAventusTvål

332 kr / 150 g
BP: 221 kr* / 100 g
Atelier Cologne - Orange Sanguine - Savon - tvål
 

Atelier CologneOrange SanguineSavon - tvål

181 kr / 200 g
BP: 90 kr* / 100 g
Linari - Mare Pacifico - Bar Soap White
 

LinariMare PacificoBar Soap White

200 kr / 100 g
BP: 200 kr* / 100 g
Floris London - No. 89 - Shaving Soap Refill
 

Floris LondonNo. 89Shaving Soap Refill

346 kr / 100 g
BP: 346 kr* / 100 g
Tabac - Gentle Men's Care - Rakgel
 

TabacGentle Men's CareRakgel

63 kr / 200 ml
BP: 32 kr* / 100 ml
Floris London - Elite - Shaving Soap in Woodbowl
 

Floris LondonEliteShaving Soap in Woodbowl

494 kr / 100 g
BP: 494 kr* / 100 g
Penhaligon's - Blenheim Bouquet - Soap Box
 

Penhaligon'sBlenheim BouquetSoap Box

385 kr / 3 x 100 g
BP: 128 kr* / 100 g
Linari - Acqua Santa - Bar Soap White
 

LinariAcqua SantaBar Soap White

200 kr / 100 g
BP: 200 kr* / 100 g
Village - Tvålar - Bionatura - Tvål
 

VillageTvålarBionatura - Tvål

54 kr / 250 g
BP: 22 kr* / 100 g
Alvarez Gomez - Classic - Soap Bar
 

Alvarez GomezClassicSoap Bar

91 kr / 1 st.
BP: 91 kr* / 1 st.
Floris London - No. 89 - Shaving Soap in Woodbowl
 

Floris LondonNo. 89Shaving Soap in Woodbowl

494 kr / 100 g
BP: 494 kr* / 100 g
Acqua di Parma - Colonia - Powder Soap
 

Acqua di ParmaColoniaPowder Soap

308 kr / 120 g
BP: 257 kr* / 100 g
Floris London - Cefiro - Luxury Soap
 

Floris LondonCefiroLuxury Soap

296 kr / 3 x 100 g
BP: 99 kr* / 100 g
Linari - Angelo di Fiume - Bar Soap Black
 

LinariAngelo di FiumeBar Soap Black

200 kr / 100 g
BP: 200 kr* / 100 g
Linari - Vista sul Mare - Bar Soap White
 

LinariVista sul MareBar Soap White

200 kr / 100 g
BP: 200 kr* / 100 g
Linari - Angelo di Fiume - Bar Soap Travel Case
 

LinariAngelo di FiumeBar Soap Travel Case

342 kr / 100 g
BP: 342 kr* / 100 g
Alvarez Gomez - Classic - Liquid Soap
 

Alvarez GomezClassicLiquid Soap

151 kr / 1 st.
BP: 151 kr* / 1 st.
Tom Ford - Oud Wood - Soap Bar
 

Tom FordOud WoodSoap Bar

333 kr / 150 g
BP: 222 kr* / 100 g
Guerlain - Habit Rouge - Tvål
 

GuerlainHabit RougeTvål

242 kr / 150 g
BP: 161 kr* / 100 g

Visste du redan Innehåll

Herrtvål för din egen kroppsvård

Tvål har använts i många århundraden inom kroppsvården för att tvätta och vårda huden. Även män använder tvål i olika situationer för att tvätta olika delar på kroppen. Tvål som har tillsatts fina aromer har inte bara en rengörande och vårdande funktion, utan omger dig även med en härlig doft som dröjer sig kvar på huden en längre tid. Herrtvål har många olika användningsområden:
  • tvätta händerna
  • rengöra kroppen i duschen
  • rengöra ansiktet
  • rakning med särskild raktvål.

Herrtvål med varierande konsistens

Tvål för män säljs i olika former. Flytande tvål är en klassiker och säljs ofta i en praktisk tvåldispenser eller som refill till denna dispenser. Tvålen i dispensern har en flytande konsistens och passar utmärkt till att tvätta händerna. Den upplöses snabbt i vatten. Flytande tvål kan även användas i duschen. Fast tvål är ett alternativ till flytande tvål. För herrtvål som säljs i fast form spelar utseendet en viktig roll. Det är framför allt de små tvåltillverkarna som skapar mästerverk med sina tvålar för män. Tvålens yta har dekorerats med vackra präglingar. Ibland finns små lavendelstrån, blommor eller kaffebönor kvar i tvålen i sin naturliga form. Fast tvål tillverkas också som raktvål.

Herrtvålar med olika användningsområden

Herrtvålar kan inte bara användas för att rengöra olika hudområden. Tvål med en särskild sammansättning kan även användas när du rakar dig. Det finns särskilda raktvålar. Sådana raktvålar har två olika funktioner. Redan vid appliceringen ökar fuktupptaget i skägget eller i hårstråna på kroppen. Det underlättar den efterföljande rakningen. Samtidigt vårdar raktvålen den nyrakade huden och tillför den svalkande och vårdande ämnen. Den förebygger rodnader och irritationer. Herrtvål kan även användas i den dagliga duschvården. Många tillverkare har duschtvål i sitt sortiment. Tvålens rengörande verkan står i förgrunden och genom sin kraftiga skumbildning skapar tvålen den duschkänsla du är van vid.

En tvål som passar din hudtyp

Innan du väljer en ny herrtvål bör du fastställa din hudtyp och välja en tvål som anpassats efter denna. Har du torr hy bör du välja en fuktgivande tvål för män. Om tvålen innehåller animaliska eller vegetabiliska fetter förstärks och främjas hudens naturliga skyddsbarriär. Har du normal hy är det enkelt att köpa tvål, för då kan du välja fritt ur det stora tvålsortimentet och låta dina personliga doftpreferenser avgöra. Blir din hud snabbt fet bör du välja en produkt utan fett, för att inte förstärka denna effekt.

Helt naturligt: Ekologiska herrtvålar

Förutom de parfymerade herrtvålarna kan du hos oss även välja naturlig tvål i olika former. I ekologiska tvålar undviks många tillsatsämnen och tvålens syfte är snarare att vårda huden än att tillföra den doft. Naturtvål består ofta av en hög andel naturliga ingredienser, till exempel fårmjölk. De animaliska fetterna i mjölken vårdar huden och belastar den inte ytterligare. Naturtvål och ekologisk tvål är också bra om du har mycket känslig hud och vill vårda den så skonsamt som möjligt. Doftämnen kan leda till irritationer eller torka ut känslig hud. Om du upplever rodnader och irritationer på huden från vanliga herrtvålar kan du istället välja ekologisk tvål.

Köp herrtvål online på Parfumdreams.de

Vill du ha en vacker tvål till din kroppsvård och letar du efter tillverkare som har väldoftande herrtvålar i sitt sortiment? Titta då på våra erbjudanden med herrtvålar inom kroppsvård för män. Vi säljer olika doftserier från erfarna tvåltillverkare som du kan använda varje dag eller ge bort i present. Om du väljer en lyxig tvål hos oss kan en vacker herrtvål också bli en elegant present. De innehåller utvalda ingredienser och aromer och sprider en behaglig doft när du använder dem. Doftnoten dröjer dig kvar på huden länge efter att du använt tvålen och sveper in dig i en skön doft. Omtyckta aromer i tvål är sandelträ, tobak, mysk och patchouli. Friska aromer uppnås genom att tillsätta mentol, citron, lime och grapefrukt. Vill du att den nya tvålen ska ge en vårdande verkan, kan du välja fårmjölkstvål. Fetterna i fårmjölken främjar hudens naturliga skyddsbarriär och bidrar till att den bättre och effektivare kan ta upp och lagra fukt. I onlinebutiken på Parfumdreams.de hittar du ett varierat sortiment herrtvål från kända tillverkare. Du kan välja produkter från Tabac, DIOR, Primavera, Atkinsons, Atelier Cologne och många andra företag. Om du ska ge bort en herrtvål i present och ska hitta en lämplig produkt i vårt sortiment, kan du titta på listan över våra tio populäraste tvålar. Du kan även söka efter särskilda producenter och titta på deras tvålar hos oss och beställa dem direkt online