Ögon från Yves Saint Laurent

Kosmetiksortimentet från Yves Saint Laurent står för konsekvent lyx och friheten att kunna ut… Ta reda på mer!

Ögon Make-up från Yves Saint Laurent

Kosmetiksortimentet från Yves Saint Laurent står för konsekvent lyx och friheten att kunna uttrycka sin egen personliga stil efter humör och eget behag. Allt sedan modehuset grundades av Yves Mathieu Saint Laurent har företaget kunnat uppvisa en imponerande framgångshistoria inom premiumsegmentet för mode, accessoarer och kosmetika. Alla kreationer som man skapar - hit hör även den luxiösa makupen - ger uttryck för djärvhet och tidlös elegans parat med extravagant design.

Makeup med förtrollande resultat

Den passion för tidlös skönhet som var så utmärkande för Yves Saint-Laurent, företagets grundare, återspeglas även i skönhetsprodukterna för dina ögon. Sortimentet innehåller högkvalitativ kosmetika som ger dig möjlighet att med professionellt resultat framhäva dina ögon perfekt.

Mascara-varianterna trollar fram en glamourös lösögonfranseffekt med imponerande längd och förtätade ögonfransar som är perfekt separerade. Med kajalpenna och eyeliner i klassiskt intensivt Yves Saint Laurent-svart får du fram dramatiskt sotade ögon. Skimrande ögonskuggor i alla nyanser - från det klassiskt diskreta till det extravaganta och trendiga - förhöjer kvällslooken.