Ultimune från Shiseido

Ultimune är en ny hudvårdsserie från kvalitetsmärket Shiseido som bygger på över 20 års forskning om… Ta reda på mer
98
5/5 baserat på alla kundbetyg
Ultimune är en ny hudvårdsserie från kvalitetsmärket Shiseido som bygger på över 20 års forskning om hur man kan optimera hudens kvalitet med hjälp av extra intensiv och effektiv vård. Hudvårdsprodukterna, som är anpassade till huden, stärker hudens naturliga immunförsvar samtidigt som de skämmer bort den kvinnliga huden på sikt och skyddar den mot yttre skadliga faktorer. Här kan du köpa de förstklassiga och splitter nya skönhetsprodukterna i vår nätbutik till riktigt bra priser. Skäm inte bara bort din hud i ögonblickets stund. Testa även den långfristiga verkan med Ultimune-seriens produkter. Med dom slipper din hud lida för tidigt av tidens gnagande tand.

Förstklassig hudvård med extra anti-aging-effekt

Forskarna på Shiseido har upptäckt att inte bara kroppen har ett eget immunförsvar för att skydda sig mot virus och bakterier. Även huden har ett eget försvarssystem som skyddar den mot miljöpåfrestningar, åldringsprocesser och stress. Men det här immunsystemet fungerar inte alltid som det borde. Ibland händer det att hudens egen reparationseffekt försämras. Produkterna i ansiktsserien arbetar med innovativa dendritceller för att både styra och stimulera hudens immunsystem. Det nya skyddssystemet bidrar till en frisk, smidig och vacker hud på alla kvinnor, oavsett åldern. Ansiktsserien är därför även en effektiv och förebyggande produkt mot åldrande.

Alltid hög kvalitet från Shiseido

Serien Ultimune föddes år 1993. Då upptäckte forskarna på Shiseido för första gången ett samband mellan känslor, dendritceller och hudens (för tidiga) åldrande. Mot bakgrunden av denna upptäckt tog man fram de produkter som idag utgör grunden till en effektiv hudvård. Om du vill beställa skönhetsprodukterna i vår webbutik får du dessa levererade - bekvämt och praktiskt - ända fram till dörren. Välkommen att botanisera bland våra skönhetsprodukter i vår webbutik! Här har du möjlighet att uppleva hur mångfacetterad skönhetsvården kan vara idag.