Palina - Facial care - Rescue Me Gel Palina - Facial care - Rescue Me Gel

Facial care
Rescue Me Gel från Palina

0
 
30 ml
 

BP: 1 383 kr* / 100 ml 30 ml

På lager

415 kr*
 
Slutsåld
 
Artnr. 33545

Kunden köpte även

Beskrivning från Facial care Rescue Me Gel från Palina

Du har en efterlängtad date, ett viktigt möte, eller en kul AW och plötsligt är den där - finnen som lyser ilsket röd mitt i ansiket! Misströsta inte, utan förse dig genast med Rescue Me Gel och se finnen försvinna snabbare än någonsin! Högkoncentrerad antibakteriell gel för punktbehandling av oren och fet hud. Verkar både porsammandragande och exfolierande. Kan användas både på enstaka finnar som dyker upp då och då, eller mer långvarigt bruk vid större problem med oren hud.
Det är en lokal behandling - det vill säga att du applicerar den på hudens "problemområden", inte i hela ansiktet. Kan användas både dag och natt då den blir genomskinlig, men kom ihåg att komplettera med SOLSKYDD under dagen! Kan också användas för att motverka finnar, stora porer (t ex på näsryggen och hakan) samt keratosis pilaris (som ser ut som små "knottror" och är vanligast förekommande på kinder, armar och vader), eller på torra och spruckna nagelband, torra hälar och armbågar.

Nyckelingredienser
GLYCOLIC ACID - Glykolsyra, exfolierande och motverkar oren hud, finnar
LACTIC ACID - Mjölksyra, ökar cellförnyelsen och ger en jämn och fin hudton
SALICYLIC ACID - Salicylsyra, antibakteriell, motverkar oren hud

Har du frågor om produkten?

Tillämpning från Facial care Rescue Me Gel från Palina

Applicera en sparsam mängd på utsatta områden företrädesvis nattetid och låt verka över natten. Vid behandling med syraprodukter, ska solskyddsfaktor alltid användas dagtid.

Kundomdömen
0 (0 Kundomdömen)

* Innehåller omdömen om internationella parfumdreams-butiker

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon