Palina - Facial care - Fresh Apple Facial Cleanser Gel Palina - Facial care - Fresh Apple Facial Cleanser Gel

Facial care
Fresh Apple Facial Cleanser Gel från Palina

0
 
200 ml
 

BP: 208 kr* / 100 ml 200 ml

På lager

416 kr*
 
Slutsåld
 
Artnr. 33232

Kunden köpte även

Beskrivning från Facial care Fresh Apple Facial Cleanser Gel från Palina

En mild och fräsch gel som tar bort alla spår av makeup och föroreningar samtidigt som huden får en mild exfoliering. Den lämnar huden ren och avgiftad. Innehåller lugnande ingredienser skyddar även den mest känsliga huden.
För vem: Passar alla hudtyper
Användning: Applicera på fuktigt ansikte. Massera upp ett lödder och skölj av med vatten.
Huvudingredienserna och vad de har för enskild uppgift i produkten: Aloe Barbadensis leaf juice – återfuktande, mjukgörande och antiinflammatoriska egenskaper. Skapar en skyddande barriär på huden och förhindrar fuktförlust.
Chamomilla Recutita flower extract – Mycket lugnande och fuktgivande ingrediens. Har läkande och antiinflammatorisk egenskaper. Rik på vitamin B-komplex.
Malic acid - Jämnar ut hudtonen, reducera fina linjer och är porförminskande. Det är en AHA syra vars molekylstorlek är större än andra AHA syror, vilket leder till en jämnare och långsammare penetrering av huden som är mindre irriterande. Detta gör att denna syra passar bra för de med känslig hud.
Rosmarinus Officinalis leaf extract - En av komponenterna i rosmarinextrakt , har en lugnande effekt på huden, som kan vara användbara för att lindra flera vanliga hud frågor. Rosmarinsyra är en antioxidant och skyddar huden.

Har du frågor om produkten?

Tillämpning från Facial care Fresh Apple Facial Cleanser Gel från Palina

Fukta huden och massera försiktigt hela ansiktet. Skölj av med ljummet vatten. Kan även användas runt det känsliga ögonområdet. Upprepa vid behov. Använd morgon och kväll.

Kundomdömen
0 (0 Kundomdömen)

* Innehåller omdömen om internationella parfumdreams-butiker

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon