Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Läppar

DIOR - Läppstift - Dior Addict Lip Glow
 

DIORLäppstiftDior Addict Lip Glow

316 kr / 3,50 g
DIOR - Läppstift - Dior Addict
 

DIORLäppstiftDior Addict

316 kr / 3,50 g
DIOR - Läppstift - Rouge Dior
 

DIORLäppstiftRouge Dior

316 kr / 3,50 g
Yves Saint Laurent - Läppar - Tatouage Couture
REA

Yves Saint LaurentLäpparTatouage Couture

Shop pris 387 kr*
310 kr / 6 ml
DIOR - Läppglans - Dior Addict Lip Maximizer
 

DIORLäppglansDior Addict Lip Maximizer

316 kr / 1 st.
BP: 316 kr* / 1 st.
Yves Saint Laurent - Läppar - Rouge Volupté Shine
REA

Yves Saint LaurentLäpparRouge Volupté Shine

Shop pris 377 kr*
302 kr / 4,50 g
Yves Saint Laurent - Läppar - Vernis à Lèvres Vinyl Cream
 

Yves Saint LaurentLäpparVernis à Lèvres Vinyl Cream

339 kr / 6 ml
Lancôme - Läppar - Matte Shaker
 

LancômeLäpparMatte Shaker

201 kr / 6,50 ml
Givenchy - Läppar - Le Rouge
 

GivenchyLäpparLe Rouge

361 kr / 3,40 g
Yves Saint Laurent - Läppar - Rouge Pur Couture
 

Yves Saint LaurentLäpparRouge Pur Couture

339 kr / 3,80 g
Guerlain - Läppar - Rouge G
 

GuerlainLäpparRouge G

413 kr / 3,50 g
Max Factor - Läppar - Lipfinity
 

Max FactorLäpparLipfinity

113 kr / 2,30 ml
Lavera - Läppar - Beautiful Lips Colour Intense
 

LaveraLäpparBeautiful Lips Colour Intense

53 kr / 4,50 g
Shiseido - Läpp-makeup - Rouge Rouge
 

ShiseidoLäpp-makeupRouge Rouge

243 kr / 4 g
Annemarie Börlind - Läppar - Läppstift
 

Annemarie BörlindLäpparLäppstift

120 kr / 4 g
Armani - Läppar - Ecstasy Lacquer Liquid Lipstick
 

ArmaniLäpparEcstasy Lacquer Liquid Lipstick

366 kr / 6 ml
SENSAI - Colours - Rouge Intense Lasting
 

SENSAIColoursRouge Intense Lasting

273 kr / 3,70 g
Yves Saint Laurent - Läppar - Rouge Pur Couture Vernis a Lèvres
 

Yves Saint LaurentLäpparRouge Pur Couture Vernis a Lèvres

339 kr / 6 ml
DIOR - Läppkonturpenna - Rouge Dior Contour
 

DIORLäppkonturpennaRouge Dior Contour

223 kr / 1,20 g
Clinique - Läppar - High Impact Lip Colour
 

CliniqueLäpparHigh Impact Lip Colour

197 kr / 4 g
Yves Saint Laurent - Läppar - Volupté Tint-In-Balm
REA

Yves Saint LaurentLäpparVolupté Tint-In-Balm

Shop pris 377 kr*
302 kr / 3,50 ml
Clinique - Läppar - Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm
 

CliniqueLäpparChubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

168 kr / 3 g
Estée Lauder - Läppmakeup - Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil
 

Estée LauderLäppmakeupDouble Wear Stay-in-Place Lip Pencil

212 kr / 1 st.
BP: 212 kr* / 1 st.
Estée Lauder - Läppmakeup - Pure Color Envy Lipstick
 

Estée LauderLäppmakeupPure Color Envy Lipstick

304 kr / 3,40 g
DIOR - Läppstift - Rouge Diorific
 

DIORLäppstiftRouge Diorific

352 kr / 3,50 g
Clinique - Läppar - Pop Lip Color
 

CliniqueLäpparPop Lip Color

193 kr / 3,90 g
Sisley - Läppar - Rouge à Lèvres Hydratant Longue Tenue
 

SisleyLäpparRouge à Lèvres Hydratant Longue Tenue

374 kr / 3,40 g
Lancôme - Läppar - Rouge in Love
 

LancômeLäpparRouge in Love

243 kr / 4,20 ml
Bobbi Brown - Läppar - Nourishing Lip Color
 

Bobbi BrownLäpparNourishing Lip Color

267 kr / 2,30 g
Estée Lauder - Läppmakeup - All Day Lipstick
 

Estée LauderLäppmakeupAll Day Lipstick

249 kr / 3,80 g

Visste du redan Innehåll

Läppmakeup till en förförisk kyssvänlig mun

En perfekt läppmakeup står för sensualitet och kvinnlighet. Redan hos de gamla egyptierna var det vanligt att kvinnorna målade sina läppar i eldigt rött. Skickligt framhävda läppar har alltid varit en symbol för förförelse och skönhet. Vilken tur att det förutom kraftigt rött idag finns ett enormt stort urval av förförisk läppmakeup. Strålande läppglans, krämigt vårdande läppstift och exakt läppenna säljs idag i alla nyanser – från skimrande till matta – så att vi kan skapa en individuell look.

I valet och kvalet: läppglans eller hellre klassiskt läppstift?

Antingen du föredrar djuprött eller en diskret nude-nyans måste du välja mellan klassiskt krämigt läppstift eller strålande mjukt läppglans. Vilken kosmetikprodukt valet faller på är en smaksak. När det gäller vårdande egenskaper och hudvänlighet är båda produkterna idag lika bra. Det är alltså bara känslan på läpparna som avgör vilken produkt du framhäver dina läppar med. Om du älskar den tyngdlösa konsistensen hos ett klassiskt läppstift eller den glansigt vårdande känslan, kan du bara avgöra själv. Både läppglans och klassiska läppstift finns i allt från diskreta naturtoner till extravaganta färger. Den som vill ha mer volym till smala läppar, bör helst välja ett läppglans eller läppstift i glansiga eller skimrande färger. Tack vare den reflekterande effekten och en sensuellt markerad läppkontur kan du trolla fram en förföriskt plutande mun. Matta färger passar däremot mycket bra till en diskret dagmakeup eller till personer med naturligt fylliga läppar.

Framhäv dina läppar på ett skickligt sätt

Det finns en viktig sak att ta hänsyn till för den som vill framhäva sina läppar på ett skickligt sätt. Vill du att de perfekt sminkade läpparna ska stå i fokus för stylingen, så får ögonmakeupen inte ta överhand över den kyssvänliga munnen. Målar du dramatiska sotade ögon, får du snabbt ett svulstigt uttryck om du väljer en djupröd glansig läpplook. Om du vill att läpparna ska vara makeupens highlight, bör du vara återhållsam med ögonmakeupen. Du bör endast betona det som ska stå i fokus för makeupen med en intensiv färg. Intensiva läppfärger – från glittrande ceriserosa till mystisk björnbär – passar bäst till en diskret ögonmakeup. Men även om du vill betona ögonen med färg och väljer en intensiv ögonskuggspalett, behöver du inte avstå från en förföriskt plutande mun. Med ett diskret läppglans eller ett läppstift i naturliga nude-nyanser kan läpparna stråla sensuellt samtidigt som de kompletterar ögonmakeupen perfekt.

Tips för lång hållbarhet

Vackert sminkade läppar ger ett intryck av kvinnlighet och självsäkerhet. Men den sensuella läpplooken ska helst också hålla så länge som möjligt. För att de perfekt sminkade läpparna ska hålla hela festen eller hela dagen på jobbet, finns det några knep som du kan använda.
  • Förbered läpparna med foundation:
Glöm inte applicera foundation på läpparna. Då får du en perfekt grund som gör att läppfärgen strålar optimalt och håller längre.  
  • Använd läppenna:
Framför allt om du väljer mörka nyanser bör du använda en matchande konturpenna. Läppennan förhindrar att den intensiva färgen rinner och sätter sig fult i de små rynkorna runt läpparna. Det ser snabbt ovårdat ut om du använder mörka nyanser.
  • Applicera som proffsen
Framför allt med mörka nyanser är det bra om du applicerar det klassiska läppstiftet med en professionell läppensel. Då kan du markera läppkonturerna mer exakt och läpparna får en mer naturlig och samtidigt framhävd form. För att de intensiva nyanserna ska bevaras så länge som möjligt bör du måla läpparna i två steg. Applicera först konturpennan och den egentliga läppfärgen. Torka av färgen lätt mot en servett och måla sedan läppfärgen ännu en gång. Då får färgen inte bara en intensiv glans, utan håller också mycket längre.  
  • Lipmarker eller fixering
Produkter som innehåller mindre olja ger läppfärger som håller mycket längre. Det är framför allt lipmarker eller läppstift med fixering som utgör sådana oljefattiga alternativ. Här bevaras de exakta konturerna och den uttrycksfulla färgen även när du äter och dricker och läppstiftet flyter inte ut.

Spröda läppar har inte en chans

Oavsett om det beror på kall luft eller vitaminbrist, så kan spröda och spruckna läppar förstöra en vacker läppmakeup. Det känns inte bara obehagligt, utan läppfärgen kan även klumpa dig och det blir så gott som omöjligt att applicera läppglans och läppstift med konturer. Skonsam läppeeling och regelbunden användning av vårdande läppbalsam hjälper mot detta. Du bör vara noga med att tillföra vårdande ämnen som dexpantenol. Parfymerade och färgade läppbalsam bör du undvika så länge läpparna är irriterade. Honung kan också hjälpa på ett mycket läckert och milt sätt. Applicera bara lite honung på läpparna och låt det verka i fem minuter, så får du en mjuk kyssvänlig mun.

Vilken färgtrend är den rätta? Rätt färger för alla typer

Det finns av princip inga regler eller gränser som du måste följa. Det är tillåtet att använda de färger du tycker om. Den som dock är ute efter en mycket naturlig läpplook, bör anpassa färgen efter sin hudton och hårfärg. Till mörkt hår och en mörk eller solbränd hudton ser orangefärgade nyanser mycket fräscha och samtidigt naturliga ut. Även orange-röda nyanser, som korall, kan skapa en intensiv look utan att den ser svulstig ut. Blonda kvinnor och ljusa hudtyper kan däremot välja från en stor färgpalett med rosa nyanser. Allt från milt gammalrosa till uppseendeväckande ceriserosa kan framhäva hudtonen och hårfärgen perfekt. Den som har rött hår kan enkelt skapa underbara effekter med ljusbrunt eller trendiga sorbetnyanser. Aprikos eller babyrosa fungerar perfekt till rött hår och skapar en look som drar blickarna till sig. Den som har svart hår och porslinshy kan välja intensiva färger för ett effektfullt framträdande. Allt från knallrött till djupa bärnyanser är tillåtna i det här fallet. Men om du väljer mörka nyanser är det viktigt att du använder en matchande läppenna, så att den sensuellt framhävda läppfärgen och konturerna inte flyter ut.

Det är tillåtet att fuska: ge läpparna ett fylligare utseende med smink

En förföriskt plutande mun är skönhetsidealet rätt och slätt. Den som av naturen har fått mindre fylliga läppar, kan lätt skapa en fyllig effekt med några enkla knep. Det handlar framför allt om att markera läppkonturen på rätt sätt. Markera läpparnas form med en ljus konturfärg, lite utanför den naturliga linjen. Måla sedan läpparna i en mörkare färgton från samma färgfamilj. Var noga med att den ljusare läppkonturen inte syns. Det enklaste är att tona ut läppkonturpennan och färgen med en professionell läppensel. Läppar som framhävts på detta sätt, ser mycket fylligare och mer sensuella ut. Den förföriska effekten förstärks om du applicerar lite läppglans mitt på läpparna. Då ser läpparna extra fylliga och förföriska ut.

Sminka den naturligt plutande munnen perfekt

Alla kvinnor vill ha fylliga läppar. Den som av naturen har en sensuellt plutande mun, bör inte överdriva sminkningen till vardags. Undvik glansiga produkter och läppstift eller läppglans med skimrande partiklar till dagmakeupen. Det framhäver läpparna och kan se helt malplacerat ut på jobbet. Vackra highlights och diskret kvinnlighet kan du åstadkomma med dämpade naturtoner i brunt eller rosé. Även de trendiga matta läppstiften eller lipmarker kan ge dig en elegant look. På kvällen eller på fritiden kan du naturligtvis framhäva läpparna med starka färger och mustiga läppglansprodukter. Ingen ska behöva dölja sin plutande mun.