Filtrera resultat
Tillverkare
Prisintervall

Makeup Special

Sets

Da Vinci - Set - Borstset
 

Da VinciSetBorstset

Shop pris 317 kr*
279 kr / 1 st.
BP: 279 kr* / 1 st.
Vie-Long S.L. - Sminkborstar - Borstset
 

Vie-Long S.L.SminkborstarBorstset

Shop pris 238 kr*
214 kr / 1 st.
BP: 214 kr* / 1 st.
Vie-Long S.L. - Sminkborstar - Penselset
 

Vie-Long S.L.SminkborstarPenselset

Shop pris 1 058 kr*
952 kr / 1 st.
BP: 952 kr* / 1 st.
Vie-Long S.L. - Sminkborstar - Penselset
 

Vie-Long S.L.SminkborstarPenselset

Shop pris 741 kr*
667 kr / 1 st.
BP: 667 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - Sminkpenselset
 

Da VinciSetSminkpenselset

Shop pris 238 kr*
210 kr / 1 st.
BP: 210 kr* / 1 st.
Herôme - Nageldekoration - Set glamour per manicure francese
 

HerômeNageldekorationSet glamour per manicure francese

Shop pris 257 kr*
231 kr / 10 ml
BP: 2 310 kr* / 100 ml
Da Vinci - Applikatorer - Monochrome Look Set
 

Da VinciApplikatorerMonochrome Look Set

Shop pris 349 kr*
307 kr / 1 st.
BP: 307 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - Smokey Eyes Set
 

Da VinciSetSmokey Eyes Set

Shop pris 349 kr*
307 kr / 1 st.
BP: 307 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - penselset, bältesetui med 8 penslar
 

Da VinciSetpenselset, bältesetui med 8 penslar

Shop pris 1 694 kr*
1 490 kr / 1 st.
BP: 1 490 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - Casual Look
 

Da VinciSetCasual Look

Shop pris 349 kr*
307 kr / 1 st.
BP: 307 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - Classic Set
 

Da VinciSetClassic Set

Shop pris 1 556 kr*
1 369 kr / 1 st.
BP: 1 369 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - hopvikbart etui
 

Da VinciSethopvikbart etui

Shop pris 1 535 kr*
1 351 kr / 1 st.
BP: 1 351 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - penselset, läderetui med 10 penslar
 

Da VinciSetpenselset, läderetui med 10 penslar

Shop pris 2 646 kr*
2 329 kr / 1 st.
BP: 2 329 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - penselset, läderetui med 7 penslar
 

Da VinciSetpenselset, läderetui med 7 penslar

Shop pris 1 694 kr*
1 490 kr / 1 st.
BP: 1 490 kr* / 1 st.
Da Vinci - Set - Sminkpenselset
 

Da VinciSetSminkpenselset

Shop pris 592 kr*
521 kr / 1 st.
BP: 521 kr* / 1 st.
Herôme - Nageldekoration - Set salmone per manicure francese
 

HerômeNageldekorationSet salmone per manicure francese

Shop pris 257 kr*
231 kr / 10 ml
BP: 2 310 kr* / 100 ml
Da Vinci - Set - penselset, bältesetui med 7 penslar
 

Da VinciSetpenselset, bältesetui med 7 penslar

Shop pris 1 562 kr*
1 374 kr / 1 st.
BP: 1 374 kr* / 1 st.

Visste du redan Innehåll

Makeupset

Ögonskugga, läppstift, puder, makeup, eyeliner och rouge: en kvinna vill alltid få ut det bästa av sitt utseende. Kosmetika hjälper oss att visa vår vackraste sida, och låter oss stråla inifrån och ut. Penslar är ett måste för att skapa den perfekta looken på ett professionellt sätt. Det kan bli dyrt att köpa penslar separat, och därför rekommenderar vi att du köper ett makeupset som innehåller allt du behöver.

Olika typer av makeupset

Bra verktyg är en förutsättning för en lyckad och personlig makeup – samtidigt känns det som julafton eller födelsedag att få nya makeuptillbehör. Makeuppenselset innehåller många olika penslar, antingen för hela eller en del av ansiktet. Ett set för sotade ögon innehåller allt du behöver för att skapa en förförisk blick. Då lyckas du med den sotade looken på nolltid. Klassiska set innehåller ett komplett urval penslar: läppensel, uttonings-/ögonskuggspensel, foundationpensel, puderborste och rougeborste. Det finns även nagelset att köpa för perfekt manikyrerade händer. French Manicure-set är mycket populära. Då slipper du hitta separata hjälpmedel och kan sätta igång direkt. Andra specialset är anpassade efter bestämda teman eller lookar: monochrome-, nude- eller casuallooken. Ett borstset består ofta av ett elegant etui, där penslarna kan förvaras.

Dessa penslar behöver du:

concealerpensel, läppensel, eyelinerpensel, ögonskuggspensel, rougeborste, svamp för applicering av makeup, foundationpensel

Penselset som present

Ett makeupset är alltid en bra idé – oberoende av personens smak – i synnerhet för personer som gärna provar nya saker och kanske inte har ett komplett sortiment av makeuppenslar. Högkvalitativa set levereras med etui i äkta läder och har ett elegant utseende. Om du ger bort ett makeupset i present hamnar det garanterat inte i en låda, utan kommer säkert att användas mycket av personen du ger det till. Det är praktiskt, håller hög kvalitet och tillför ett verkligt mervärde.

Det här kan du använda penslarna till

„Det spelar ingen roll vad andra säger – jag bestämmer själv hur jag ska se ut.” – Dita von Teese Ingen är född makeupgudinna. Övning ger färdighet. Utan rätt makeupverktyg är det svårt att lyckas med makeupen. Därför bör du en gång investera i högkvalitativa produkter som du kan ha glädje av länge. Med hjälp av olika penseltyper kan du lyckas med alla lookar och lära dig många sminkkonster. Framför allt när det handlar om ögonmakeup finns det otaliga möjligheter att skapa ett lyckat resultat. När du lägger makeup med en pensel är det lättare att lyckas med ögonmakeupen. Utan pensel appliceras färgen ojämnt och strimmigt och det är svårt att få det att se bra ut på stora ytor. Dessutom sparar du tid, eftersom det går snabbt att applicera makeup eller puder med en pensel. Nu behöver du inte längre avstå från en perfekt look tidigt på morgonen, utan kan spara tid med dina nya makeuptillbehör.

Det är viktigt att regelbundet rengöra penslarna noga

Det är absolut nödvändigt att regelbundet rengöra penslarna noga. Det samlas bakterier och små hudpartiklar i makeuppenslarna. Därför bör du om möjligt göra det till en vana att rengöra penslarna varje gång du har använt dem. Penslarna, som ofta är dyra, håller nämligen mycket längre om du rengör dem regelbundet. Det är inte svårt att rengöra penslarna. Lägg tjocka penslar i handfatet med ljummet vatten och några droppar schampo eller en mild duschgel. Efter en kort stund kan du se resultatet. Vattnet färgas av makeupresterna, penseln blir ren och känns som ny. Använd inte skölj- eller rengöringsmedel. Sådana rengöringsmedel förstör de känsliga penselhåren, eftersom de avfettar dem och gör dem spröda.

Köp makeuptillbehör online hos Parfumdreams

Letar du efter ett högkvalitativt penselset till ett oslagbart pris? Titta då i onlinebutiken hos Parfumdreams. Där hittar du ett stort sortiment med olika penslar. Antingen du letar efter ögonskuggs-, concealer-, contouringpensel eller rougeborste, så hittar du det perfekta setet hos oss. I butiken finns alla relevanta kosmetikmärken: Da Vinci, Vie-Long S.L., Herôme. Glöm inte den legendariska uttoningspenseln som många makeupartister och Youtube-kändisar använder. Beställ för minst 20 euro så får du fri leverans. Hos Parfumdreams finns inget lägsta beställningsvärde. I alla beställningar ingår 1–3 gratis varuprover. Om du har några frågor eller vill ha hjälp kan du vända dig till onlinebutikens support, så får du goda råd av våra experter.