parfumdreams firar alla pappor!

Tack, pappa! Tack för att du finns. Trolla fram ett leende på pappas ansikte med hjälp av vårt stora utbud dofter, vårdande produkter och tillbehör för män. Vi garanterar fina överraskningar för alla pappor – oavsett om de är superhjältar, sportexperter eller allmänt sköna typer!

Presentförslag till fars dag

Vårt dofturval för far

Våra doftförslag för att skapa överraskningsmoment.

Vårdande produkter för pappa

Bläddra igenom ett urval av våra vårdande produkter för män.

Presentset till honom

Klicka dig igenom ett urval av våra presentset till honom.

Våra farsdagsfavoriter

Skapa överraskningsmoment!

Ambassador For Men

L'Homme Prada

Acqua di Giò Homme

Våra rekommendationer till fars dag

Kärleksfulla farsdag-presenter

På fars dag firar vi våra kärleksfulla och hjälpsamma pappor, som alltid finns där för oss genom livet. Det är emellertid inte alltid så lätt att hitta en passande farsdag-present. Den gyllene regeln för presenter är: Ge dem från hjärtat.

Väldoftande tips för fars dag

På jakt efter ett superbra tips på vad du ska ge pappa på fars dag? Hämta inspiration hos parfumdreams och bläddra bland alla produkter i herrkategorin. Här hittar du allt för fars dag 2022, som kommer att få pappa att jubla:

  • Parfym: Föredrar han en sportigt fräsch eller en träigt kryddig? Om du vet vilken doftgrupp som passar extra bra för din pappa, är parfym en fantastiskt bra och personlig farsdag-present. Säg den pappa som inte vill dofta gott på sin hyllningsdag?
  • Parfymset: Med ett set med parfym och hudvårdsprodukter, som en duschgel och en hudlotion inom samma doftgrupp, kommer du garanterat att glädja din pappa – särskilt om du på förhand känner till hans favoritdoft.
  • Skäggvård: Ett snyggt skägg behöver rätt vård och styling. Allt ifrån rengöringsgel för skägg till skäggvax och skäggolja – vi har de rätta produkterna som din pappas presentkort från parfumdreams den perfekta lösningen: Efter att du har köpt kortet och valt ut den design du vill ha, skickar vi det direkt via mejl. Då kan din pappa själv välja en present han alltid har önskat sig i vår webbshop.

Handla presenter för fars dag hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval av presenter som kommer att göra din pappa glad: Bland sortimentet finns allt ifrån vardagens hudvårdsprodukter till extravaganta dofter och elegant förpackade presentset. Missa inte våra regelbundna rabatter, erbjudanden och våra ständigt förmånliga priser – kanske hittar du även något som du vill ge till dig själv.