Calvin Klein - ck one gold - Eau de Toilette Spray Calvin Klein - ck one gold - Eau de Toilette Spray Calvin Klein - ck one gold - Eau de Toilette Spray Calvin Klein - ck one gold - Eau de Toilette Spray

ck one gold
Eau de Toilette Spray från Calvin Klein

8
 
50 ml
 

BP: 594 kr* / 100 ml 50 ml

297 kr*
 
 
100 ml
 

BP: 436 kr* / 100 ml 100 ml

436 kr*
 
Slutsåld
 
Artnr. 935466

Kunden köpte även

Bestsellers

Beskrivning från ck one gold Eau de Toilette Spray från Calvin Klein

Nya CK One Gold som eau-de-toilette-spray lämnar ganska stora fotspår efter sig. Namn och flaska kommer från klassikern CK One, den första moderna unisexdoften från varumärket Calvin Klein. Men trots att släktskapet är tydligt tolkar CK One Gold begreppet unisex för en parfym på ett nytt sätt. Båda förbinder den fräscha bergamottinledningen med den blommiga violen i mellannoten. Sedan överraskar eau-de-toilette-sprayen i den gyllene flaskan med fruktiga fikonaromer och kryddiga tränoter. Okonventionell och läcker.

En ungdomligt impulsiv doftcocktail från Calvin Klein

CK One Gold blandar ett beprövat recept på nytt med en skvätt nya överraskande ingredienser som gör att doften återuppfinns. På så vis känns parfymen snarare som en inspirerad, om än improviserad, cocktail än en planerad sammansättning vid ritbordet. Trots att den nytolkade flaskan är ungdomligt obesvärad har den inte designats om helt, utan den ser ut som om någon precis har hällt flytande guld över den. Improviserad och med en nypa provokation. Den kan bäras av alla och är genusneutral i doftsammansättningen. En doft som är som gjord för vår tid.

Har du frågor om produkten?

Innehåller från ck one gold Eau de Toilette Spray från Calvin Klein

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, COUMARIN, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL.
Die verbindliche Angabe der Inhaltsstoffe entnehmen Sie bitte der Verpackung des gelieferten Produktes.

Kundomdömen
4,2 (8 Kundomdömen)