Så får du: Solkysst hud

En snygg solbränna på nolltid? Trolla fram ett snyggt somrigt glow på huden med våra brun utan sol-produkter! Vad måste man tänka på innan man använder brun utan sol och hur får man en jämn hudton utan fläckar och ränder? Det får du veta i vår brun utan sol-guide.

Good vibes & tan lines

Brun utan sol: Vad måste jag tänka på?

När du använder brun utan sol är det särskilt viktigt med bra förberedelser. Döda hudceller och nariga partier, t.ex. på armbågarna, kan nämligen ge en mer intensiv brun färg och ett fläckigt resultat. För att förhindra detta är noggrann peeling nödvändig! Peela huden 24 timmar innan användning för bästa resultat, på så sätt ger du huden tillräckligt med tid att regenereras och undviker ränder.

Snygg solbränna eller fläckar och ränder

För att få en jämn solbränna rekommenderar vi att du inte använder för mycket av brun utan sol-produkten. Det kan vara svårare att applicera produkten på håriga delar av kroppen eller på ställen som knän och armbågar och det leder ofta till fläckar. Vårt tips: Blanda brun utan sol-produkten med en bodylotion och applicera den försiktigt! Brun utan sol-handskar är också ett måste – de skyddar inte bara händerna, utan ger även en jämn solbränna.

Brun utan sol: Applicera rätt mängd

Vad är rätt dosering? Jobba dig långsamt uppåt: Applicera en liten mängd brun utan sol varje dag tills du har uppnått önskad solbränna. Sedan räcker det att applicera brun utan sol-produkten två till tre gånger i veckan för att fräscha upp solbrännan och få den att hålla längre. Har du fått för mycket färg? Inget problem - ta bara ett bad! Hudens översta hornlager sväller då och oregelbundna partier kan lättare peelas bort.

Brun utan sol-produkter som passar för ansiktet

De flesta brun utan sol-produkter för kroppen är mer tunnflytande och passar därför inte så bra för ansiktet. Använd därför helst produkter som är speciellt utvecklade för ansiktet. Var noga med att produkten inte innehåller doftämnen eller alkohol om du har känslig hud. Var även försiktig när du applicerar produkten! Skydda partiet runt ögonbrynen och hårfästet för att undvika fläckar.

Våra must haves