För den perfekta strandlooken

Summer Scents Beach Look Solkräm Solskydd för håret! Solskydd för alla hudtyper! Bra att veta: hjälp när du har bränt huden

Beach-Look Ögon Make-up

Allt i babyblått!

Gör ett statement med din sommarmakeup. Använd ljuvligt blått på ögonlocket. Med en babyblå ögonmakeup glittrar du som havet och är redo för stranden.

Beach-Look Make-up

endless summer

Krämiga, lätta texturer är ett must have i sommar! Rouge i krämform torkar inte ut på samma sätt som ett puderrouge på sommaren. Krämiga texturer är dessutom perfekta att kombinera med din favoritvårdprodukt och ditt solskydd.

Glöm inte: läppvård!

 

Det är inte bara din kropp och ditt ansikte som måste skyddas mot solen. Även läpparna behöver ett skydd mot solens UV-strålar. Så välj ett vårdande läppstift med hög solskyddsfaktor.

 
Så här fixar du Strandvågor

När du tillbringar en dag på stranden får håret en ledig vågig look av sol och saltvatten. Med våra tips kan du enkelt göra de populära strandvågorna med en locktång hemma:

  1. Kamma igenom håret noga och använd en värmeskyddande spray. Om du har tvättat håret fönar du det torrt först.
  2. Vira håret slinga för slinga runt locktången utifrån och inåt. För en så naturlig look som möjligt virar du några slingor åt andra hållet. Var noga med att slingorna inte är för tjocka.
  3. Lös sedan upp lockarna med fingrarna eller kamma försiktigt igenom dem med en kam.
  4. Spraya på lite hårspray för fixering.

Tips: Lockarna ska se naturliga ut – använd därför helst en locktång med större diameter.

Skönhetshjälp för de perfekta strandvågorna